Uutiset

Sivuiltamme löydät tärkeää tietoa ja ajatuksia taloushallinnosta, verotuksesta ja henkilöstöhallinnosta. Tutki rauhassa sivustoamme ja ota rohkeasti yhteyttä jos haluat kuulla lisää.

Ota yhteyttä
Talousuutiset
2015_03_13

Accountor ostaa puolet PCP Partner Oy:n osakekannasta

Tänään julkistettavalla järjestelyllä PCP Partner Oy:n osakaspohja laajenee siten, että PCP:n nykyiset työntekijäosakkaat omistavat jatkossa yhtiöstä puolet ja Accountor Group toisen puolen.
Uutiset
2015_03_04

Yrittäjä, vältä nämä virheet

Aloittelevat yrittäjät ovat tänä päivänä yhä useammin korkeasti koulutettuja ja valistuneita nuoria. Tietyt yrittäjyyden sudenkuopat vaanivat silti heitäkin. Taloushallintopalveluja tarjoava...
Uutiset
2015_02_25

Hyödynnä raportointia yrityksesi johtamisessa

Accountor Plus Raportointi on palvelu, joka sisältää sähköisen raportointityökalun ja yhteyshenkilön kanssa säännöllisin väliajoin käytäviä keskusteluja.
Uutiset
2015_02_25

Verotilin saldon tarkkailu tärkeämpää

Julkinen verovelkarekisteri paljastaa verorästit ja kausi-ilmoitusten laiminlyönnit. Verotilin saldon seuraaminen on nyt entistäkin tärkeämpää.
Uutiset
2015_02_25

Miksei ALV:a vähennetty tiliöinnissä?

Tuotteen tai palvelun myyjä merkitsee lähettämäänsä laskuun aina tuote- tai palvelukohtaisen arvonlisäveron. Ostaja voi useimmissa tapauksissa vähentää arvonlisäveron, mutta kaikki ostot eivät ole...
Uutiset
2015_02_03

Suomalaiset pienyrittäjät kompastuvat verotarkastuksessa samoihin kohtiin

Tuhannet suomalaiset yritykset joutuvat joka vuosi verotarkastukseen. Suuri osa tarkastettavista pienyrityksistä jää tarkastuksessa kiinni samoista kohdista.