Uutiset

Sivuiltamme löydät tärkeää tietoa ja ajatuksia taloushallinnosta, verotuksesta ja henkilöstöhallinnosta. Tutki rauhassa sivustoamme ja ota rohkeasti yhteyttä jos haluat kuulla lisää.

Ota yhteyttä
Uutiset
2015_04_28

Asiakastyytyväisyys uudelle tasolle

Accountorille hyvien asiakaskokemusten tuottaminen on kunnia-asia. Pienetkin notkahdukset asiakastyytyväisyydessä otetaan vakavasti ja niihin lähdetään etsimään ratkaisua yhdessä asiakkaan kanssa.
Uutiset
2015_04_28

Pilotissa etsitään apua asiakkaiden kiperiin verokysymyksiin

Accountor osallistuu Verohallinnon hankkeeseen, jolla se yhteistyössä Taloushallintoliiton kanssa pilotoi uudenlaista verottajan ja auktorisoitujen tilitoimistojen välistä yhteistyömallia.
Uutiset
2015_04_28

Suomen ulkoistusliiketoiminnan maajohtaja vaihtui

Accountor-konserni on 1.4.2015 alkaen jaettu virallisesti kahteen divisioonaan; ulkoistusliiketoimintaan ja ICT-divisioonaan.
Uutiset
2015_04_28

Accountor lanseeraa asiakasportaalin kesällä

Tarjoamme kesän aikana asiakasportaalin eli Extranetin asiakkaidemme käyttöön. Tulevaisuudessa asiakasportaali on nimensä mukaisesti väylä kaikkiin palveluihimme.
Uutiset
2015_04_28

Miten koulutuksen lisävähennysoikeuden voi hyödyntää?

Viime vuoden alusta lähtien yritykset ovat voineet tehdä henkilöstön koulutuskuluista laskennallisen lisävähennyksen. Koulutuskulujen lisävähennyksen suuruus on puolet yrityksen keskipäiväpalkasta...
Uutiset
2015_04_28

Miten työntekijän tuloverotus tulee huomioida henkilöstölahjoja annettaessa?

Työntekijöille annettavat kohtuulliset ja tavanomaiset merkkipäivä- ja muut vähäiset lahjat eivät ole saajalleen veronalaista tuloa. Rahalahjat ja niihin verrattavissa olevat suoritukset, kuten...