Ohjelmistoratkaisut

Accountor tuottaa palveluiden lisäksi myös ohjelmistoratkaisuja asiakkuuksien ja sidosryhmien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sähköiseen taloushallintoon, palkanlaskentaan, työvuorojen suunnitteluun sekä henkilöstöhallintoon.

Ota yhteyttä

Ohjelmistoyrityksemme ovat kaikki alansa huippuja, innovatiivisia kasvuyrityksiä, joilla on tärkeä rooli liiketoiminnassamme. Vuonna 2014 ohjelmistoyritykset työllistävät yli 250 ihmistä ja palvelevat yli 10 000 asiakasta.

Tutustu ohjelmistoyrityksiimme:

Mepco

Mepco tuottaa ratkaisuja yritysten ja julkishallinnon asiakkuudenhallintaan, talouden ja toiminnanohjaukseen sekä palkka- ja henkilöstöhallintoon. 

Procountor

Procountor on kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto- ja palvelutalo. Joustavasti hinnoiteltu Procountor sopii kaikenkokoisille yrityksille, sillä kustannukset perustuvat aina todelliseen käyttöön. Procountor on käytössä yli 9000 pk-yrityksessä ja yli 400 tilitoimistossa.

MaraPlan

MaraPlan on helppokäyttöinen ja tehokas työvuorojen suunnitteluohjelmisto, joka tehostaa ja helpottaa esimiesten työtä. Ohjelma sisältää myös palkkatapahtumien automaattisen laskennan palkanlaskentaan. Työvuoro- ja lomalistojen lisäksi ohjelmasta saa laajat raportit työtunneista ja kustannuksista.

TyövuoroVelho

TyövuoroVelho on vuonna 2002 perustettu jyväskyläläinen ohjelmistoalan yritys, joka on erikoistunut internetin kautta käytettävien työajanhallintaohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. 

Ecom

Ecom on erityisesti talotekniikka-alalle kehitetty taloushallinnon ohjelmisto, jota käyttää jo yli 2 500 suomalaista LVI- ja sähköalan yritystä.

Tikon

Tikon Ohjelmistot on käytännöllinen, selkeä ja tehokas kokonaisratkaisu tilitoimistojen tuotantovälineeksi sekä pk-yritysten, liittojen, yhdistysten ja säätiöiden talous- ja palkkahallintoon.

PCP Partner Oy

PCP Partner Oy tarjoaa asiakkailleen privaattipilveä, hosting-ratkaisuja, end-to-end-valvontaratkaisuja, konsultointia ja asiantuntijapalveluita. PCP:n korkean käytettävyyden konesalit sijaitsevat Suomessa. PCP tarjoaa myös etä- ja lähitukiratkaisuja yritysten loppukäyttäjätukeen.