Tietoa meistä

Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen osaaja. Suomessa meillä on yli tuhat talousalan osaajaa ja liki 30 erikokoista toimistoa ympäri maan – toimimme paikallisesti siellä, missä asiakkaammekin ovat. Accountor on suomalainen Avainlippu-yritys.

Ota yhteyttä Referenssit

Keitä olemme?

Accountorin historia on tarina monista ihmisistä ja perheyrityksistä useissa maissa. Tämän vuosituhannen aikana nämä tarinat ovat kuroutuneet yhteen ja muodostaneet kansainvälisen yrityksen talouden, henkilöstön ja asiakkuudenhallinnan ulkoistuksen sekä tietojärjestelmien ympärille.

Pyrimme jatkuvasti uudistamaan tarjoamiamme talous- ja palkkahallinnon palveluita. Panostamme voimakkaasti uusiin sähköisiin palveluihin ja kehitämme henkilöstöämme yhä paremmiksi taloushallinnon ammattilaisiksi. Kaikki mitä teemme, tähtää asiakkaidemme hyötyyn.

Palvelemme mielellämme sekä suuria kansainvälisiä asiakkaita että pienempiä yrityksiä. Teemme työtä ihmisten kanssa – olennaisinta on sinun ja meidän välinen suhteemme. Haluamme tarjota sinulle parhaan ja laadukkaimman asiakaspalvelukokemuksen sekä sähköisesti että henkilökohtaisesti.

Asiakkaistamme 98,5 % suosittelee meitä

Asiakkaidemme mielipide on meille tärkeä, joten mittaamme säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä ulkopuolisen tahon avulla. Erityisen tyytyväisiä asiakkaamme ovat tutkimusten mukaan ammattilaistemme yleiseen asiantuntijuuteen, ratkaisunopeuteen sekä tiedottamiseen. Nämä ovat asioita, jotka ovat asiakkaillemme tärkeitä.

Asiakastyytyväisyys 2014

Kuvassa on esitetty vuoden 2014 asiakastyytyväisyysmittauksen tulokset niin, että huomioon on otettu onnistuminen asiakkaille merkityksellisissä palvelun osa-alueissa. Tutkimus tehtiin puhelimitse ja siihen vastasi 2063 nykyasiakastamme. Tutkimuksen toteutti Innolink Research Oy.

Kyselyn asteikko :
Merkitys (Miten tärkeitä seuraavat tekijät ovat asiakkaalle?) 5 = ratkaisevan tärkeä … 1 = ei merkitystä.
Onnistuminen (Miten hyvin olemme onnistuneet tekijöiden suhteen?) 5 = erinomaisesti … 1 = huonosti.

Meille kotimaisuus on tärkeää, entä sinulle?

Suomalaisen yrityksen elämän tuntee parhaiten toinen suomalainen. Työllistämme Suomessa yli 1000 ihmistä ja ylpeänä autamme suomalaisia yrityksiä menestymään.

Olemme Avainlippu-yritys.

Accountor on Avainlippu-yritys