Lakipalvelut

Yrityksesi tilanteet muuttuvat liiketoimintasi ja ympäröivän yhteiskunnan kehittyessä. Meiltä saat asiantuntevaa juridista palvelua yrityksesi koosta ja elinkaaren vaiheesta riippumatta. Asiantuntijamme auttavat kaikissa liikejuridiikan kysymyksissä. Tarjoamme lisäksi erityisesti pienille yrityksille suunnattuja lakineuvonta-palveluita kertaluontoisiin juridisiin kysymyksiin.

Ota yhteyttä Tutustu asiantuntijoihimme Tutustu veropalveluihimme

Neuvonantajasi lakiasioissa

Onko yrityksesi kasvamassa ja tarvitset esimerkiksi uutta henkilökuntaa? Vai mietitkö kenties, onko nykyinen yritystoimintasi muoto taloudellisesti kannattavin vaihtoehto? Asiantuntijamme tulevat avuksesi ratkomaan yrityksesi toiminnassa esiin nousevia haasteita ja kysymyksiä.

Meiltä saat tilitoimistopalvelun lisäksi asiantuntevaa neuvontaa ja konsultointia liikejuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä yrityksesi koosta riippumatta. Sinua auttavat liikejuridiikan eri osa-alueisiin erikoistuneet lakimiehemme. Hankalatkin asiat hoituvat helposti ja selvällä suomen kielellä, joten lakitermien opettelu ei ole tarpeen. Meiltä saat lisäksi erityisesti pienille yrityksille suunnattuja lakineuvonta-palveluita, jotka on tarkoitettu kertaluontoisten juridisten kysymysten käsittelyyn.

Erityisesti yritystoiminnan muutosvaiheissa juridiset kysymykset saattavat osoittautua haastaviksi. Olipa kyse sitten yrityksen perustamisesta, yrityskaupasta tai sukupolvenvaihdoksesta, voimme olla sinulle avuksi. Asiantuntijamme tarjoavat lakineuvontaa tueksi muutostilanteisiin, jotta kaikki sujuisi toiveidesi mukaisesti huolimatta yrityksesi koosta ja sen hetkisestä tilanteesta.

Laaja-alaista ja käytännönläheistä apua ongelmiin

Lakimiehemme palvelevat laaja-alaisesti erilaisissa toimeksiannoissa nopeasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme käytännönläheisen ratkaisun ongelmaasi teknisten yksityiskohtien sijaan. Tavoitteenamme on auttaa sinua tekemään oikeita ratkaisuja, joiden avulla yritystoimintasi on kannattavampaa ja mahdolliset riskit on minimoitu.

Lakipalvelumme auttaa sinua seuraavissa asioissa:

 • yhtiön perustaminen: Kysymme sinulta oikeat kysymykset ja saat valmiit paperit allekirjoitettavaksi. Hoidamme myös rekisteröinnin puolestasi.
 • yritystoimintaan liittyvien sopimusten teko: Avustamme kaikissa sopimusasioissa osakassopimuksista erilaisiin liiketoimintasopimuksiin ja työsopimuksiin.
 • yritysrahoituksen suunnittelu: Mistä lähteistä rahoitusta on mahdollista hankkia? Kartoitamme rahoituksen juridiset rakenteet ja vaikutukset taseeseen.
 • yhtiömuodon valinta ja muuttaminen: Avustamme sopivan yritystoiminnan muodon valinnassa yritystoimintaa aloitettaessa sekä muuttamisessa toiminnan muuttuessa.
 • sukupolvenvaihdosten toteuttaminen: Lakimiehemme ovat hoitaneet useita sukupolvenvaihdoksia, joten toimintatapamme ovat hioutuneet vakiintuneiksi. Löydämme kullekin yritykselle sopivan toteutusvaihtoehdon.
 • yrityksen arvon määrittäminen (katso video): Meiltä saat tilanteeseesi sopivan, PK-yrityksille suunnatun yrityksen arvonmäärityksen.
 • yritysjärjestelyjen toteuttaminen, kuten yrityskaupat ja sulautumiset: Osaamme ottaa järjestelyissä huomioon niin talouden, yhtiöoikeuden kuin verotuksen. Avustamme kaikessa alkuneuvotteluista kaupan toteutukseen.
 • due diligence -selvitysten teko: Avustamme kaupan kohteen juridisten, taloudellisten ja veroriskien selvittämisessä yhteistyössä talouskonsulttiemme kanssa.
 • sopimusjuridiikka: Sopimusten laatimisen lisäksi avustamme myös reklamaatioissa ja muissa sopimuksiin liittyvissä asioissa.
 • työsuhteisiin liittyvät kysymykset: Avustamme henkilöstötyön suunnitteluun liittyvissä juridisissa asioissa sekä yksittäisissä pulmatilanteissa. Meiltä saat nopeasti ratkaisuehdotuksen ongelmaasi.
 • tilaajavastuuasiat: Meidän avullamme tilaajavastuuasiat ovat takuulla kunnossa. Kokeile myös Toimittajavahti -palveluamme

Lakipalveluita nopeasti ja selvällä suomella 

Näin asiakkaamme kertoo: "Accountorin lakimiesten kanssa toimiminen on ollut esimerkillisen helppoa ja nopeaa. Lakimiehet ovat avanneet vaikeatkin juridiset koukerot kansankielelle."
Lue koko asiakastarina täältä.

Lue lisää:

Henkilöstön palkitseminen —  Miten motivoida henkilöstöä?
Tilaajavastuu — Mitä kaikkea tulee ottaa huomioon?
Työsuhteen päättäminen — Miten minimoida riskit?
Yrityksen omistajanvaihdos  — Mitä vaihtoehtoja on?
Yrityksen perustaminen — Miten valita parhaiten sopiva yritysmuoto?

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Tutustu muihin palveluihimme:

Muutoksen suunnittelu ja johtaminen
Vuokratalouspäällikkö
Kirjanpito
Myyntilaskutus
Ostolaskutus
Accountor Online
Konsernitilinpäätös
Palkka- ja henkilöstöhallinto
Asiantuntijapalvelut

Lue ajankohtaisia uutisia täältä.

Tutustu asiakasreferensseihimme.