Vuokratalouspäällikkö

Onko yritykselläsi tarvetta taloushallinnon asiantuntijalle? Meillä on ratkaisu ongelmaasi. Vuokraamme käyttöösi kokeneen ja ammattitaitoisen vuokratalousjohtajan, -päällikön tai controllerin.

Tule asiakkaaksi Katso lähin tilitoimistomme

Tarvitseeko yrityksesi talousosaajaa?

Palvelumme soveltuu yrityksille, jotka tarvitsevat  taloushallinnon asiantuntijan avukseen. Meiltä voit vuokrata joustavasti controllerin, talouspäällikön tai talousjohtajan avuksesi. Asiantuntijamme auttaa esimerkiksi yritystoiminnan tietyn projektin läpiviemisessä tai jatkuvana palveluna, kuten kuukausittaisen johdon raportoinnin, budjetin ja ennusteiden laadinnassa. Palvelu voidaan sovittaa kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin ja se skaalautuu helposti liiketoiminnan muuttuessa.

Vuokratalouspäällikkö-palvelun etuna joustavuus ja kustannustehokkuus

Vuokratalouspäällikkömme työaika ja työskentelyjakson pituus voidaan määritellä yrityksesi tarpeen mukaan. Sovittuja ehtoja voidaan myös muokata projektin aikana.

Palvelun hyödyt:

  • Saat yrityksesi käyttöön kokeneen taloushallinnon osaajan, joka on tarpeesi mukaan joko talousjohtaja, -päällikkö tai controller.
  • Asiantuntijan työaika ja työskentelyjakso ovat vapaasti sovittavissa. Maksat vain siitä ajasta, jolloin tarvitset asiantuntijan työpanosta.
  • Työskentelyjaksoa voidaan muuttaa joustavasti tarpeidesi muuttuessa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Talouskatsaus

Tarvitseeko yrityksesi sparraajaa talousasioissa? Talouskoutsimme avulla ohjaat yrityksesi talousasioita kohti tavoitteita. Seuraat asiantuntijan kanssa juuri sinun yrityksellesi sopivia mittareita, kuten kannattavuutta, maksuvalmiutta ja vakavaraisuutta sekä laaditte yhdessä toimenpiteitä mittareiden kehittämiselle. Talouskatsauksen avulla yrityksesi talous on suunniteltua ja ennustettavaa. Palvelu on jatkuvaa ja yrityksesi tarpeen mukaisesti mitoitettua. Työvälineenä käytätte Accountor Raportointi ja Budjetointi-ohjelmistoja. Lue Talouskatsaus-palvelusta lisää tästä.


Jos olet kiinnostunut toimimaan yhteistyökumppaninamme erilaisissa Accountorin asiakastoimeksiannoissa esimerkiksi vuokratalouspäällikkönä tai -controllerina tai muissa taloushallinnon asiantuntijatehtävissä, ota yhteyttä: Mikael Strann, puh. 050 3243582, mikael.strann@accountor.fi

Tutustu muihin palveluihimme:

Laki- ja veroneuvonta
Muutoksen suunnittelu ja johtaminen
Kirjanpito
Myyntilaskutus
Ostolaskutus
Accountor Online
Palkanlaskenta
Matka- ja kululaskutus
Konsernitilinpäätös

Lue ajankohtaisia uutisia täältä.

Tutustu asiakasreferensseihimme.