Kaipaatko nopeutta ja selkeyttä budjetointiin?

Helppoa budjetointia

Huolella ja oikein toteutettu budjetti on erinomainen apu kaiken kokoisten yritysten johtamiseen. Budjetin laatiminen helppokäyttöisellä ohjelmistolla mahdollistaa tavoitteiden seurannan ja reagoinnin budjettipoikkeamiin. Näetkö tehostamisen tarvetta sinun yrityksesi budjetoinnissa? Me voimme auttaa yritystäsi tehokkaan budjetoinnin tielle ilman sitoumuksia:

  1. Accountor Budjetointi -sähköinen palvelu on tähän suunniteltu työkalu. Saat sen nyt vuoden loppuun saakka ilmaiseksi käyttöösi
  2. Autamme sinut veloituksetta myös alkuun budjetin laatimisessa

Budjetointipalvelu veloituksetta 31.12.2017 saakka

Accountor Budjetointi on selainpohjainen budjetointityökalu, jolla teet budjetointilaskelmat helposti ja nopeasti. Uuden laskelman pohjana toimivat aiempien vuosien laskelmat, joten työtä ei tarvitse aloittaa tyhjästä ja vaihtoehtoisia budjettilaskelmia voit luoda vaivattomasti tarvittavan määrän. Voit verrata budjettilaskelman toteutumista rinnakkain yrityksen todellisen taloudellisen tilanteen kanssa. Näin pienetkin poikkeamat on helppo havaita.

Tarjouksen ehdot

1.10.–31.12.2017 välisenä aikana tehdyt tilaussopimukset oikeuttavat Accountor Raportointi - ja Accountor Budjetointi -palveluiden veloituksettomaan käyttöön. Autamme sinua työkalun budjetointiosion käyttöönotossa. Veloituksettoman käytön jälkeen laskutus palvelun käytöstä käynnistyy 1.1.2018 alkaen ilman erillistä ilmoitusta asiakkaalle. Tarjous koskee ainoastaan uusia Raportointi- ja Budjetointi-tilauksia. Etusi arvo 55 €/kk/käyttäjä. Lisäkäyttäjille saatavilla pelkät katseluoikeudet erikseen hintaan 18 €/kk/käyttäjä (ei sisälly tarjoukseen).

Jätä yhteystietosi ja hyödynnä tarjous