Ohjelmistoratkaisut

Accountor tuottaa palveluiden lisäksi myös ohjelmistoratkaisuja asiakkuuksien ja sidosryhmien hallintaan, toiminnanohjaukseen, sähköiseen taloushallintoon, palkanlaskentaan, työvuorojen suunnitteluun sekä henkilöstöhallintoon.

Ota yhteyttä

Ohjelmistoyrityksemme ovat kaikki alansa huippuja, innovatiivisia kasvuyrityksiä, joilla on tärkeä rooli liiketoiminnassamme. Vuonna 2016 ohjelmistoyritykset työllistävät yli 400 ihmistä ja palvelevat lähes 200 000 asiakasta.

Tutustu ohjelmistoyrityksiimme:

Accountor Enterprise Solutions

Accountor Enterprise Solutionsin ytimessä on asiakkaidemme johtamiseen, myyntiin ja markkinointiin, talouden- ja toiminnanohjaukseen sekä asiakaspalveluun liittyvien prosessien kehittäminen. Accountor Enterprise on kokenut ja kiitetty Microsoft Dynamics 365- ja NetSuite-asiantuntija.

Accountor HR Solutions

Accountor HR Solutions keskittyy henkilöstö- ja palkkahallinnon modernisointiin. Kehitämme ja toteutamme ensiluokkaisia sovellusratkaisuja työsuhteen koko elinkaaren sujuvaan hallintaan. Työmme ja asiakkaidemme sujuvan arjen selkäranka on Mepco HRM, Suomen suosituin HR- ja palkkajärjestelmä.

Procountor

Procountor on kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmisto- ja palvelutalo. Joustavasti hinnoiteltu Procountor sopii kaikenkokoisille yrityksille, sillä kustannukset perustuvat aina todelliseen käyttöön. Procountor on käytössä noin 16 000 pk-yrityksessä ja 600 tilitoimistossa.

MaraPlan

MaraPlan on helppokäyttöinen ja tehokas työvuorojen suunnitteluohjelmisto, joka tehostaa ja helpottaa esimiesten työtä. Ohjelma sisältää myös palkkatapahtumien automaattisen laskennan palkanlaskentaan. Työvuoro- ja lomalistojen lisäksi ohjelmasta saa laajat raportit työtunneista ja kustannuksista.

TyövuoroVelho

TyövuoroVelho on vuonna 2002 perustettu jyväskyläläinen ohjelmistoalan yritys, joka on erikoistunut internetin kautta käytettävien työajanhallintaohjelmistojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. 

Ecom

Ecom on erityisesti talotekniikka-alalle kehitetty taloushallinnon ohjelmisto, jota käyttää jo yli 2 500 suomalaista LVI- ja sähköalan yritystä.

Tikon

Tikon Ohjelmistot on käytännöllinen, selkeä ja tehokas kokonaisratkaisu tilitoimistojen tuotantovälineeksi sekä pk-yritysten, liittojen, yhdistysten ja säätiöiden talous- ja palkkahallintoon.

PCP Partner Oy

PCP Partner Oy tarjoaa asiakkailleen privaattipilveä, hosting-ratkaisuja, end-to-end-valvontaratkaisuja, konsultointia ja asiantuntijapalveluita. PCP:n korkean käytettävyyden konesalit sijaitsevat Suomessa. PCP tarjoaa myös etä- ja lähitukiratkaisuja yritysten loppukäyttäjätukeen.

eTasku

eTasku kehittää mobiili- ja websovellusta, jonka avulla yrittäjä toimittaa kaikki yrityksen kuitit, tositteet ja matkalaskut kirjanpitäjälle

Accountor Software Oy

Accountor Software Oy on Accountor-konsernin kokonaan omistama palveluyhtiö ja integraattori, joka tarjoaa asiakkailleen Accountor Software -divisioonaan kuuluvien yhtiöiden tuotteista ja palveluista koostuvia kokonaisratkaisuja.