Accountor Rekryratkaisu

Oletko kyllästynyt työpaikkahakemuksista pursuavaan sähköpostiin? Haluatko tyylikkään, yrityksellesi räätälöidyn työpaikkailmoituksen auki vaivattomasti — jopa seuraavana päivänä?

Ota yhteyttä

Keskity löytämään paras työntekijä

Accountor Rekryratkaisu tarjoaa kaikki mitä tarvitset ammattimaiseen ja hallittuun rekrytointiin. Näet kaikki hakemukset ja niihin liittyvät kommentit reaaliaikaisesti yhdessä paikassa. Kaikki rekrytointipäätökseen osallistuvat voivat katsella, arvioida sekä dokumentoida kommenttejaan hakemuskannassa 24/7. Hakijoiden arviointi tehostuu ja seulonta helpottuu sekä nopeutuu.

Miksi valita Accountor Rekryratkaisu?

Käytössäsi on valmiiksi määritelty, ammattimainen julkaisupohja sekä ilmoitusväylä ilman lisäkustannuksia. Tämä tarjoaa myös hakijoille vaivattoman kanavan hakemusten lähettämiselle.

Palvelun hinnoittelu on joustavaa. Voit ostaa tarpeittesi mukaan ainoastaan yksittäisen rekrytointi-ilmoituksen tai vaihtoehtoisesti useamman ilmoituksen sarjan.

Yksittäinen rekrytointi-ilmoitus voi olla myös ilmoitus avoimista hakemuksista. Rekryratkaisumme avulla voit siis hallitusti kasvattaa omaa osaajatietokantaa.

Accountor Rekryratkaisu lupaa

  • Näytät hyvältä hakijan silmissä. Hakijan on helppoa lähettää hakemus. Palvelumme avulla tieto hakuprosessin etenemisestä saadaan välitettyä nopeasti ja luotettavasti hakijoille. Tämä parantaa hakijoiden mielikuvaa yrityksestä.
  • Pääset eroon sähköpostihakemuksista. Säästämme työaikaasi. Ilmoita työpaikasta, vastaanota hakemukset ja viestitä hakijoille samasta paikasta. Vertaile ja kommentoi, seulo ja järjestä hakemuksia.
  • Saat haun auki heti huomenna. Accountor Rekryratkaisu on ketterä avata juuri silloin, kun tarvitset uutta tekijää. Haku on auki Accountorin palvelussa seuraavana päivänä sopimuksen laatimisesta.

Miten etenemme?

Näin helppoa se on:

  1. Toimita Accountorille valmiiksi määritellyn lomakkeen mukaiset tiedot
  2. Accountor luo tietojen pohjalta rekrytointiprojektin, käyttäjätunnukset ja julkaisuvalmiin työpaikkailmoituksen
  3. Olet valmis vastaanottamaan työpaikkahakemuksia vuorokauden sisällä siitä, kun sopimus on allekirjoitettu ja tarvittavat tiedot toimitettu.

Aloita rekrytointi heti

Accountor Rekryratkaisu on oiva apu rekrytointiin, oli rekrytointitarpeesi säännöllistä tai epäsäännöllistä. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.