Matka- ja kululaskutus

Palvelumme avulla voit hoitaa koko matkalaskuprosessin tehokkaasti. Yrityksesi matka- ja kululaskutus helpottuu merkittävästi, kun laskutus hoidetaan sähköisesti alusta loppuun.

Ota yhteyttä Katso lähin tilitoimistomme

Helpompi tapa hoitaa matka- ja kululaskutus

Matka- ja kululaskutusta koskeva palvelumme sisältää yrityksen matkahallinnon kokonaisvaltaisen hoitamisen ja sähköistämisen. Sähköisen palvelun avulla työntekijäsi voi tehdä matka- ja kululaskunsa nopeasti, missä ja milloin tahansa. Sähköisessä muodossa olevien matka- ja kululaskujen tiliöinti ja tarkistaminen sujuvat tehokkaasti.

Palvelumme avulla voit hoitaa koko matkalaskuprosessin matkasuunnitelman tekemisestä laskujen kierrättämiseen, tarkastukseen, hyväksyntään, maksatukseen sekä erilaisiin kirjanpidon vienteihin asti. Päivärahat ja kilometrikorvaukset hoituvat automaattisesti. Lisäksi luottokortti- ja matkatoimistotapahtumien käsittely on vaivatonta.

Toiminta tehostuu, virheet vähenevät

Sähköistys nopeuttaa toimintaa ja tietojen keräämistä, vähentää inhimillisiä virheitä ja parantaa kustannustehokkuutta. Ulkoistamalla matkareskontran voit minimoida aikaa vievät rutiinityöt. Monipuoliset raportit täyttävät verottajan vaatimukset sekä vastaavat yrityksen sisäisiin seuranta- ja tietotarpeisiin.

Osa taloushallinnon palvelujamme

Suosittelemme matka- ja kululaskutuksen sisällyttämistä osaksi taloushallinnon kokonaisvaltaista ulkoistamista. Näin saat yrityksellesi huomattavia synergiaetuja, sillä matka- ja kululaskutuksen tapahtumat voidaan viedä automaattisesti palkanlaskentaan, kirjanpitoon, maksatukseen ja arkistointiin. Halutessasi saat matka- ja kululaskutuksen yksittäisenä palveluna.

Matka- ja kululaskutuspalvelun hyödyt:

  • Sähköinen palvelu nopeuttaa, tehostaa ja helpottaa matkalaskujen laatimista, tiliöintiä ja tarkistamista.
  • Voit tehdä matka- ja kululaskut verkossa, milloin ja missä tahansa.
  • Osana sähköistä taloushallinnonpalvelua matka- ja kululaskutusten tapahtumat siirtyvät automaattisesti palkanlaskentaan, kirjanpitoon, maksatukseen ja arkistointiin.
  • Matka- ja kululaskut täyttävät verottajan vaatimukset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Tutustu muihin palveluihimme:

Henkilöstöhallinto
Palkanlaskenta
Kirjanpito
Myyntilaskutus
Ostolaskutus 
Accountor Online
Konsernitilinpäätös
Asiantuntijapalvelut

Lue ajankohtaisia uutisia täältä.

Tutustu asiakasreferensseihimme.