2014_11_26
Suomen referenssit

F-Suotimet Oy

”Accountor Raportointi -palvelu tehostaa myyntimme johtamista”

Loimaalainen ilmastointisuodattimia ja suodatinosia valmistava F-Suotimet Oy otti käyttöönsä Accountorin Raportointi -palvelun. Perheyritys on kehittänyt aktiivisesti tuotantoprosessinsa tehokkuutta. Raportoinnin avulla tuodaan tehokkuutta myös yrityksen talousjohtamiseen.

Pilvipalveluna käytettävä raportointipalvelu tuo F-Suotimet Oy:n käyttöön reaaliaikaiset ja havainnolliset raportit, jotka helpottavat yrityksen talouden seurantaa. Toimitusjohtaja Niina Vesanen on käyttänyt palvelua vasta muutaman kuukauden, mutta ensivaikutelma on ollut hyvä. Hänen mielestään esimerkiksi havainnollistavat kuvat ja graafit nopeuttavat raportteihin tutustumista.

”Erittäin positiivinen alkuvaikutelma tästä on tullut. Minä ja kaikki hallituksemme jäsenet pääsemme tutustumaan talousraportteihin reaaliajassa. Näemme esimerkiksi ennusteen tilikauden tuloksesta, erilaiset tunnusluvut ja niiden kehityksen sekä katelaskelmat. Taloustietoihin tutustuminen on nopeutunut huomattavasti ja voimmekin nyt hyödyntää tietoja tehokkaasti johtamisessamme”, Vesanen sanoo.

F-Suotimet on Vesasen mukaan tehnyt tuloksellista yhteistyötä Accountorin kirjanpitäjän kanssa vuodesta 1994 lähtien. Nykyään Accountor hoitaa yrityksen kirjanpidon, palkanlaskennan sekä ostolaskujen kierrätyksen sähköisesti. Accountor Raportointi -palvelun käyttöönotto olikin luonnollinen askel yrityksen taloushallinnon kehittämisessä ja tehostamisessa.

”Accountorin kanssa olemme tehneet kauan hyvää yhteistyötä. Meillä on täydellinen luottamus kirjanpitäjäämme”, Vesanen kiittelee.

Suodattimia asiakkaan mittojen mukaan

F-Suottimet Oy:n perusti Vesasen isä vuonna 1984. Tänä vuonna siis juhlittiin yrityksen 30-vuotista taivalta. Yritys on keskittynyt aina ilmastointijärjestelmissä käytettäviin suodattimiin, mutta vuosien varrella tuoterepertuaari on kasvanut merkittävästi. Nykyään F-suotimet valmistaa erikokoisia pussi-, kasetti-, laajapinta- ja mikrosuodattimia sekä suodatinmattoja ja -rullia. Tuotteita pystytään räätälöimään myös asiakkaan mittoihin.

Vesasen mukaan F-Suotimet Oy on pyrkinyt aina kehittämään ja tehostamaan määrätietoisesti toimintaansa. Tämä näkyy niin hallinnon kuin valmistuksenkin puolella.
”Suodattimia tehtiin ensin käsityönä, mutta nykyään suurin osa vakiokokoisten suodatinten valmistusvaiheista tehdään suurina sarjoina roboteilla. Muutama vuosi sitten teimme ison investoinnin taskulinjaan, jossa ommellaan kasettikehykseen kiinnitetyt taskut”, Vesanen kertoo.

F-Suotimet Oy myy suodattimia muun muassa kiinteistönhuoltoyhtiöille, kunnille, sairaaloille, teollisuuslaitoksille ja ilmastointilaitevalmistajille. Pääosa tuotteista myydään kotimaahan, mutta yritys tekee myös pienimuotoista vientiä. Yrityksessä työskentelee 35 henkilöä ja sen liikevaihto oli viime vuonna 5,1 miljoonaa euroa.

Tutustu muihin referensseihin