2015_11_30
Suomen referenssit

Suomen Majoitusmestari Oy

Suomen Majoitusmestari Oy tarvitsi taloushallinnon kumppanin, joka pystyy tukemaan ripeää kasvua. Kalustettuja asuntoja vuokraava yritys valitsi tilitoimistokseen Accountorin.

Kouvolalainen Suomen Majoitusmestari on kasvanut tasaista tahtia perustamisestaan lähtien. Meneillään olevalla tilikaudella yrityksen liikevaihto yltänee jo viiteen miljoonaan euroon. Yritys tarvitsi tuekseen osaavan tilitoimiston, joka pystyy tarjoamaan monipuolisia taloushallinnon asiantuntijapalveluita. Niinpä toimitusjohtajana Pekka Räsänen kilpailutti yrityksensä tarvitsemat taloushallinnon palvelut.

"Tavoitteenamme oli saada kumppani, joka pysyy kasvuvauhdissamme mukana. Tilitoimistolla pitää olla muskeleita kasvaa tarpeidemme mukaisesti. Haluamme myös, että kumppanimme pystyy tarjoamaan ratkaisuehdotuksia kasvun tuomiin taloushallinnon haasteisiin", Räsänen summaa valintakriteereitä.

Räsäsen mukaan Accountor osoittautui Suomen Majoitusmestarille parhaaksi vaihtoehdoksi. Laaja palvelurepertuaari, monipuolinen osaaminen ja kova kasvuvauhti vakuuttivat Räsäsen. Myös Accountorin kansainvälisyys oli selkeä etu, sillä Majoitusmestarin asiakaskuntaan kuuluu lukuisia ulkomaisia yrityksiä.

Ketteryyttä rutiineihin

Suomen Majoitusmestarin tavoitteena oli lähteä virtaviivaistamaan omaa toimintaansa. Siksi yritys valitsi palvelun, johon sisältyvät kirjanpito, palkanlaskenta sekä osto- ja myyntilaskujen käsittely.

"Kasvun myötä myös taloushallintoomme tulee lisää volyymiä. Valitsemamme taloushallintopalvelu kasvaa tarpeidemme mukaan ja auttaa meitä tehostamaan rutiinejamme. Esimerkiksi vuokraamiemme asuntojen vesi- ja autopaikkamaksut on helppo ja nopea päivittää vuokralaisten vaihtuessa. Sähköisten järjestelmien avulla pystymme jatkossa myös palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja nopeammin", Räsänen kiittelee.

Räsänen odottaa innolla vuodenvaihdetta, jolloin yhteistyö Accountorin kanssa toden teolla alkaa. Ensimmäiset keskustelut Accountorin kanssa ovat olleet onnistuneita ja lisäarvopalveluina hankittuja Plus Raportointi – ja Plus Budjetointi -palvelujakin on päästy jo kokeilemaan.

"Olemme jo tehneet perusbudjetoinnin ensi vuodelle perinteiseen tapaan, mutta tulemme tekemään sen vielä toiseen kertaan uusilla työkaluillamme. Budjetointityökalulla pystymme simuloimaan erilaisia toimintavaihtoehtoja. Raportointi- ja budjetointipalvelu tuovat myös ajantasaista ja luotettavaa tietoja päätöksentekomme tueksi", Räsänen toteaa tyytyväisenä.
 

Suomen Majoitusmestari Oy on vuonna 2006 perustettu yritys, joka tarjoaa kalustettuja asuntoja tilapäiseen tarpeeseen. Majoitusmestarin asiakkaat ovat tyypillisesti yrityksiä, jotka toteuttavat pitkäkestoisia asiakasprojekteja vieraalla paikkakunnalla. Asiakasyritykset vuokraavat kalustettuja asuntoja työntekijöidensä majoitustarpeisiin. Tällä hetkellä Suomen Majoitusmestarilla on noin 350 asuntoa 30 paikkakunnalla. Yritys työllistää 15 henkilöä.

Tutustu muihin referensseihin Ota yhteyttä