2016_05_24
Suomen referenssit

Vihannin apteekki

Apteekkari Minna Liljamo tarttui Vihannin Apteekin ruoriin vuonna 2014. Heti apteekkiluvan saatuaan ja yrityksen perustettuaan Liljamo hankki tilitoimistokumppanikseen Accountorin. Hänelle oli selvää, että pienen yrityksen kannattaa keskittyä oman toiminnan kehittämiseen ja ulkoistaa sekä palkanlaskenta että kirjanpito ammattilaisille. Yhtä selvää oli, että yrityksen taloushallinto hoidetaan alusta lähtien sähköisesti.

– Käytössämme olevan apteekkiohjelmiston ja Accountorin tarjoaman sähköisen taloushallinnon ansiosta voin tehdä etätyöpäiviä kotoani Oulunsalosta käsin. Työni nopeutuu ja voin hoitaa yrityksen hallintoasioita kellonajasta riippumatta. Saatavillani on aina ajantasaista tietoa yrityksen taloudesta, Liljamo kiittelee.

Sähköisen palvelun lisäksi Liljamo haluaa esittää kiitoksensa myös palkanlaskijalle ja kirjanpitäjälle, joiden kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa. Heiltä on saanut nopeasti selkeät vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Ja mikä parasta, he ovat osanneet nostaa esiin myös sellaisia asioita, joista asiakas ei ole osannut itse kysyä.

– Uuden yrityksen kannattaa ehdottomasti ottaa kumppanikseen hyvä tilitoimisto. Itse voin suositella Accountoria lämpimästi, Liljamo sanoo.

 

Tutustu muihin referenssihin