Accountor Easy - pienyrittäjän kirjanpitopalvelu
Pienyrittäjän kirjanpitopalvelu

ACCOUNTOR EASY

Accountor Easy -palvelu kattaa kaikki pienyrittäjän taloushallinnon tarpeet edullisesti.

Accountor Easy

Accountor Easy -palvelu kattaa kokonaisvaltaisesti pienyrityksen talouden hallinnan tarpeet. Kirjanpito ja palkanlaskenta hoituvat Accountor Easy -palvelun avulla helpommin kuin uskoitkaan.

Accountor Easy -palvelu sisältää kaiken, mitä pienyrittäjä tarvitsee yrityksen taloushallintoa varten. Olemme karsineet tarpeettomat toiminnallisuudet, jotta sinä yrittäjänä saisit sähköisen talouden hallinnan hyödyt edulliseen hintaan.

Kirjanpitäjä hoitaa lain vaatimat ilmoitukset ja huolehtii, että yrityksesi kirjanpito on joka kuukausi ajan tasalla.
Palkanlaskija taas laskee työntekijöidesi palkat noudattaen palkkapalveluiden parhaita käytäntöjä.
Sinä itse voit hoitaa kaikki myynti- ja ostolaskusi sähköisen ohjelmiston avulla omalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella missä ja milloin vain. Unohda postitus, skannailu ja tilaa vievät mapit.

Accountor Easy -palveluun on myös liitettävissä helppokäyttöinen raportointityökalu, jonka avulla voit seurata yrityksesi taloustilannetta reaaliajassa informatiivisten raporttien ja kuvien sekä grafiikan muodossa.

Accountor Easy - Jätehuolto Jorma Eskolin Oy

Viisi hyvää syytä valita Accountor Easy

1. Laskuta ketterästi. Myyntilaskun laatiminen ja lähettäminen onnistuu mobiilisti vaikkapa paikan päällä asiakkaan luona. Näin saat laskusi lähtemään välittömästi.
2. Käsittele laskut vaivattomasti. Unohda postitus, skannailu ja mapitus. Laskujen käsittely ja maksaminen onnistuu missä ja milloin vain puhelimen avulla.
3. Tiedät kuka vastaa palvelustasi. Saat oman nimetyn yhteyshenkilön, jonka kanssa yhteydenpito onnistuu vaivattomasti niin puhelimitse kuin Accountor Extranetin kautta.
4. Et maksa turhasta. Palvelu on suunniteltu pienyrittäjän tarpeisiin, joten maksat vain tarvitsemastasi.

Pyydä tarjousta

 

Tutustu muihin palveluihimme:

Palkka- ja henkilöstöhallinto
Asiantuntijapalvelut

Lue ajankohtaisia uutisia täältä.

Tutustu asiakasreferensseihimme.