Accountor FM

Accountor FM on Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmään perustuva reaaliaikainen ja kokonaisvaltainen ratkaisu, joka yhdistää taloushallinnon palvelut ja liiketoiminnan ohjauksen yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Ota yhteyttä Tutustu ERP-järjestelmillä tarjottaviin palveluihin

Talous- ja palkkahallintopalvelut osana Microsoft Dynamics NAV -järjestelmää

Accountor FM -palvelussa on mahdollista yhdistää yrityksesi keskeisimmät talous- ja palkkahallinnon tarpeet sekä liiketoiminnan ohjaukseen tarvittavat toiminnot suoraan Microsoft Dynamics NAV -järjestelmään. Palvelun sisältö on räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaan. Halutessasi voimme toimittaa yhdessä paketissa talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä näihin liittyvät järjestelmät ja tukijärjestelmät. Lue lisää Accountorin tarjoamista ulkoistuspalveluista ja osa-ulkoistuspalveluista täältä.

Microsoft Dynamics NAV -järjestelmällä pystyt automatisoimaan ja yhdistämään seuraavia liiketoiminnan prosesseja:

 • Kirjanpidon ja viranomaisraportoinnin
 • Myynnit, myyntitilaukset ja sähköiset myyntilaskut
 • Ostot, ostotilaukset ja sähköiset ostolaskut
 • Varastonhallinnan
 • Tuotannon ja logistiikan
 • Huollon
 • Projektiliiketoiminnan
 • Johdon reaaliaikaisen seurannan ja raportoinnin

Tarvittaessa sisällytämme Accountor FM -palveluun myös yrityksien tarvitsemat taloushallinnon tukijärjestelmät, kuten esimerkiksi ostolaskujen kierrätykseen, pankkiliikenteen hallintaan sekä sähköisen laskuliikenteen hallintaan vaaditut järjestelmät ja integraatiot.

Accountor FM -palvelua on myös mahdollista täydentää palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluilla. NAV- järjestelmään on vaivattomasti integroitavissa muun muassa palkka- ja henkilöstöjärjestelmä Mepco HRM sekä matkalaskujen kierrätykseen käytettävät ohjelmat kuten M2 ja eTasku.

Eri toimintojen käyttöönotot ja palvelut ovat sovitettavissa yrityksesi tarpeiden mukaan. Näin voit varmistua siitä, että saat juuri sen, mitä tarvitset. Mikäli liiketoimintasi tarpeet ja vaatimukset muuttuvat, on ratkaisuihimme helppo liittää lisää toimintoja ja palveluita.

Accountor FM tehostaa yrityksesi toimintaa

Accountor FM -palvelu rakentuu Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmän päälle. Maailmanlaajuisesti NAV-järjestelmää käyttää yli 100 000 yritystä. Kyseessä onkin täydellinen järjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille.  Microsoft Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmä yhdistää liiketoimintasi tärkeimmät osa-alueet yhteen joustavaan ratkaisuun.

Järjestelmä pohjautuu modulaariseen rakenteeseen, mikä tarkoittaa, että järjestelmä on helposti laajennettavissa ja muokattavissa käyttäjien ja yrityksen tarpeiden mukaan. Kun yrityksesi tarpeet muuttuvat, Accountorin tarjoamat palvelut ja Dynamics NAV -järjestelmä mukautuvat mukana.

Järjestelmä mukautuu liiketoiminnan muutoksiin. Alussa voit valita vain tarpeellisimmat toiminnot kattavasta sovellusaluekokonaisuudesta, johon kuuluvat taloushallinto, tuotanto, logistiikka, asiakkuudenhallinta ja huoltohallinto. Ratkaisuun on helppo liittää lisätoimintoja tarpeiden muuttuessa ja vaatimusten kasvaessa. 

Muita Accountor FM ja NAV- järjestelmään tehtäviä integraatioita

NAV-järjestelmän avoimuudesta ja muokattavuudesta johtuen Accountor FM:n kokonaisuuteen voi liittää lukuisia eri laajennuksia ja näihin liitettäviä palveluita kuten:

 • Tuntikirjaus projekteille
 • Verkkokauppa
 • Logistiikkaoperaattori
 • Kuljetustilaukset
 • Perintätoimisto
 • Luottotietorekisteri
 • CRM

Accountor FM -palvelun käyttöönotto on vaivatonta

Accountor FM:n palvelut on mahdollista liittää jo olemassa olevaan Microsoft Dynamics NAV -ratkaisuun tai yhdistää osaksi jo käynnissä olevaa käyttöönottoprojektia.
Mikäli yrityksessäsi ei vielä ole käytössä toiminnanohjausjärjestelmää, mutta olisit kiinnostunut  ERP-järjestelmästä, pystymme toteuttamaan kumppaniemme avulla yrityksesi tarpeet täyttävän kokonaisvaltaisen Microsoft Dynamics NAV -järjestelmän käyttöönoton. Voimme lisäksi yhdistää siihen sinulle räätälöidyt talous- ja palkkahallinnon ulkoistuspalvelukokonaisuudet.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!