Accountor FullScale
Taloushallintopalvelut osana NetSuite-ratkaisua

Accountor FullScale

Talous- ja henkilöstöpalvelut kohtaavat kansainvälisten yritysten eniten haluaman liiketoiminta-alustan

Accountor FullScale

Accountor FullScale on talouden, henkilöstöhallinnon, liiketoiminnan ja täydellisesti skaalautuvan Netsuite-ratkaisun yhdistävä kokonaispalvelu.

Ota yhteyttä Katso lähin tilitoimistomme Tutustu ERP-järjestelmillä tarjottaviin palveluihin

Liiketoiminnan skaalautumisen ja kasvun mahdollistaja

Accountor FullScale yhdistää Accountorin kansainvälisen talouden ja henkilöstöhallinnan sovellus- ja palveluvalikoiman globaaliin NetSuite liiketoiminta-alustaan. Palvelukokonaisuus hyödyttää niin uuteen aikaan matkaavia teollisia toimijoita kuin moderneja digitaalisia yrityksiä.

Accountor FullScale - Käyttöliittymä

NetSuite liiketoiminta-alusta mukautuu yritysten elinkaaren vaiheiden mukaan. Palvelu sopii Startupeille, jotka ovat siirtymässä nopean kasvun Scaleup-vaiheeseen, sekä vakaan markkina-aseman saavuttaneille Scaler-yrityksille, joille on keskeistä johtavan aseman varmistaminen.

AccountorFullScale - Startup, Scaleup, Scaler

Accountor FullScale on suunniteltu toimitus- ja palvelumalleja myöten tukemaan asiakasyritysten skaalautumista. Keskiössä puolestaan on tiedolla johtaminen ja innovatiivinen toimintamallien kehittäminen. Palvelun sisältö pähkinänkuoressa on:

Taloushallinto

Accountor hoitaa asiakkaansa prosessit optimoituna kokonaisratkaisuna, oman asiakaskohtaisen tiimin toimesta. Asiakkaalla on käytettävissään kansainvälinen intercompany-toiminnallisuus, tapahtumatason läpinäkyvyys sekä ohjaamista tukeva ennustava analytiikka.

Henkilöstöhallinto

Asiakas saa käyttöönsä markkinoiden moderneimmat työkalut työvuorosuunnittelusta, leimauksiin, palkanlaskentaan ja työntekijän itsepalveluun – palvelukokonaisuuteen integroituna, joko  ulkoistuspalveluna, sovelluspalveluna tai niiden yhdistelmänä. 

Liiketoiminta

Accountor FullScale -palvelu tuotetaan ketterän mutta silti vahvan globaalin liiketoiminta-alustan päälle. NetSuite liiketoiminta-alusta kattaa toiminnot myynnistä markkinointiin ja asiakaspalveluun, projektiliiketoimintaan, toimitusketjun hallintaan sekä talouden- ja toiminnanohjaukseen.

Accountor FullScale - Taloushallinto, HR, Liiketoiminta

Ulkoista kerralla tai osissa

Koska Accountor FullScale -ratkaisu tarjoaa lähes rajattomat digitaaliset mahdollisuudet on ulkoistusta luontevinta lähestyä kokonaisarkkitehtuurista käsin. On kuitenkin mahdollista edetä myös askel kerrallaan:

  • Haluatko simppelisti alan parhaan taloushallinnon ulkoistuksen – annamme tarjouksen lisäksi ideoita, mitä kannattaa automatisoida ennen töiden uudelleenorganisointia.
  • Onko ajatuksissasi työntekijäkokemuksen kehittäminen tai palvelu- ja tuotantoprosessien automatisointi – esittelemme alan parhaat ohjelmistot ja käytännöt.
  • Tarvitsetko apua liiketoiminnan suunnittelussa – anna arkkitehtimme piirtää luonnokset, joiden avulla voit laskea auki askeleet liiketoiminnan kehittämisestä talous- ja henkilöstöhallintoon sekä tietojärjestelmiin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!