Accountor Go -kirjanpitopalvelu yksinyrittäjille
Yksinyrittäjän kirjanpitopalvelu

Accountor Go

Kirjanpitopalvelu toiminimiyrittäjälle 80€/kk. Pyydä esittely palvelusta ja hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa.

Accountor Go

Accountor Go on yksinyrittäjille suunniteltu kirjanpitopalvelu, joka sisältää sekä ammattikirjanpitäjän tuen että helppokäyttöisen ohjelmiston laskujen maksamiseen ja kuittien kuvaamiseen.

Katso esittelyvideo

Kirjanpitopalvelu yksinyrittäjälle vain 80€ kuukaudessa

Accountor Go on netissä toimiva kirjanpitopalvelu, joka sisältää helppokäyttöisen ohjelmiston lisäksi kirjanpitäjän palvelut kuukausikirjanpidosta tilinpäätökseen.

80 euron kuukausihinnalla saat käyttöösi:

 • Kirjanpito-ohjelman, jolla maksat laskut, näet taloustilanteesi ja kuvaat kuitit
  Accountor Go on yksinyrittäjille suunniteltu kirjanpitopalvelu joka toimii selaimella. Palvelun avulla voit maksaa laskusi, nähdä yrityksesi taloustilanteen ja kuvata kuitit suoraan kirjanpitoon.
   
 • Ammattikirjanpitäjän, joka huolehtii kirjanpidon sujuvuudesta
  Kirjanpitäjä muodostaa kirjanpidon asiakkaan toimittamasta aineistosta ja laatii kausiveroilmoituksen materiaalin pohjalta verottajalle. Sinulle kirjanpitäjä toimittaa alv-laskun maksettavaksi.
  Accountorin kirjanpitäjä huolehtii myös tilinpäätökseen liittyvistä toimenpiteistä ja työvaiheista sekä laatii niihin liittyvän dokumentaation.

4 hyvää syytä valita Accountor Go

 1. Yksinyrittäjille suunniteltu palvelu. Accountor Go -palvelu on alusta alkaen kehitetty toiminimiyrittäjien tarpeisiin tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
 2. Sano hyvästi paperityölle. Ei enää hukattuja kuitteja tai paperilaskuja. Kuvaa kaikki kuitit älypuhelimellasi, maksa laskut napin painalluksella.
 3. Vapauta aikaasi laskutettavan työn tekemiseen. Maksa laskut Accountor Go -palvelun kautta, jolloin tilitapahtumat kirjautuvat suoraan kirjanpitoosi. Palvelun käyttö ei vaadi sinulta ylimääräistä työtä – se nopeuttaa päivittäisiä toimenpiteitä ja säästää sinulta aikaa.
 4. Saat neuvoja Accountor Go -tiimin kirjanpitäjiltä. Tapahtumat kirjaat itse suoraan palveluun, mutta kirjanpitäjämme varmistavat, että kaikki menee oikein. Olemme aina yhteydenoton päässä – voit koska tahansa kysyä neuvoja tai pyytää apua kirjanpitoon liittyen.

Hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa

Kokeile Accountor Go -palvelua ja hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa. Jätä yhteystietosi ja sovi aika 15 minuutin esittelyyn. Näytämme miten palvelu toimii, vastaamme kysymyksiisi ja luomme sinulle käyttäjätunnukset.

Kyllä, haluan ilmaisen esittelyn >>

 

TUTUSTU MUIHIN PALVELUIHIMME: