Kirjanpito

Kirjanpito on ydinosaamistamme. Tuotamme kirjanpitopalvelua kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Jokaiselle asiakkaallemme nimetään oma yhteyshenkilö, jolloin sinä asiakkaanamme tiedät aina, kenen puoleen kääntyä. Yhteistyössä asiantuntijamme kanssa kirjanpitosi hoituu aina ajallaan ja oikein.

Ota yhteyttä Katso lähin tilitoimistomme Tutustu referensseihin

Kirjanpitoa asiantuntemuksella

Palvelukokonaisuutemme on räätälöitävissä yrityksesi tarpeiden mukaan. Kun ulkoistat kirjanpitosi meille, saat käyttöösi yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivat kirjanpitokäytännöt ja taloushallinnon työkalut. Halutessasi teemme kirjanpidon myös yrityksesi omalla järjestelmällä.

Peruskirjanpitopalvelumme sisältää:

  • pääkirjanpidon,
  • osto- ja myyntireskontran hoidon,
  • arvonlisäverojen laskennan,
  • viranomaisilmoitukset,
  • tilinpäätöksen ja veroilmoitusten tekemisen sekä
  • graafisen raportoinnin.

Pääkirjanpito toimii tärkeimpänä tietolähteenä niin yrityksen raportoinnin, sisäisen laskennan kuin verotuksenkin kannalta. Kirjanpidon asiantuntijamme huolehtivat kirjanpitosi oikeellisuudesta ja tekevät tarvittavat tarkistukset, täsmäytykset sekä sovittavat jaksotukset kuukausittain. Tilinpäätös tehdään tilikauden päättyessä ja se perustuu pääkirjanpitoon. Laadimme tilinpäätökset suomalaista kirjanpitolainsäädäntöä noudattaen (FAS).

Yritykset toivovat usein asiantuntijan apua myös taloustilanteensa analysointiin ja ennustamiseen sekä verosuunnitteluun. Meiltä saat vahvan kirjanpidon perusosaamisen lisäksi neuvoja yrityksen monimutkaisempiin taloushallinnon kysymyksiin.

Pienyrittäjän kirjanpidosta talousjohdon keskustelukumppaniksi

Asiakkainamme on kaiken kokoisia yrityksiä lukuisilta toimialoilta. Palvelumme skaalautuu joustavasti pienyrittäjän kirjanpidosta ja neuvonnasta suuryritysten johdon raportointiin ja konsernitilinpäätöksiin. Meille voit ulkoistaa kirjanpitosi yrityksesi kaikissa elinkaaren vaiheissa. Sovitamme kirjanpitopalvelun yrityksesi muuttuviin prosesseihin ja tarpeisiin.

Haluatko hoitaa kirjanpitosi verkossa?

Accountor Online on täysin uudenlainen sähköisen taloushallinnon palvelu, joka yhdistää sähköiset työkalut ja henkilökohtaisen, asiantuntevan palvelun liiketoimintasi tueksi. Palvelun avulla voit hoitaa kirjanpitosi verkossa. Sinulla on pääsy helppokäyttöiseen sähköiseen palveluun, jossa voit tehdä haluamasi kirjaukset tai seurata ulkoistetun työn etenemistä. Työnjako kirjanpitäjän kanssa on sovittavissa joustavasti yrityksesi toiveiden mukaisesti.

Miten tehostaa talouden seurantaa?

Accountor Raportointi ja Accountor Budjetointi -palveluiden avulla yrityksen kannattavuuden, maksuvalmiuden ja omavaraisuuden keskeiset tunnusluvut ovat aina tiedossasi. Yritysten toimintaympäristössä tapahtuvien muutosten nopeutuessa talouden tunnuslukujen jatkuvan seurannan merkitys korostuu. Kerran vuodessa tapahtuva seuranta ei enää riitä.

Selainkäyttöisen Accountor Raportointi -palvelun avulla taloutta pystytään seuraamaan lyhyellä viiveellä ja kuukausittaisia toteutumia on vaivatonta verrata asetettuihin tavoitteisiin. Raportointipalvelu ja seurattava tunnuslukumittaristo voidaan helposti räätälöidä yrityksen tarpeisiin. Raportointipalvelun lisäosan, Accountor Budjetoinnin, avulla yrityksen budjetit voidaan tehdä vaivattomasti käyttämällä edellisen vuoden toteutuneita taloustietoja budjetin pohjana.

Lue lisää:
Accountor Budjetointi
Accountor Raportointi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Tutustu muihin palveluihimme:

Myyntilaskutus
Ostolaskutus 
Accountor Online 
Konsernitilinpäätös
Palkka- ja henkilöstöhallinto
Asiantuntijapalvelut

Lue ajankohtaisia uutisia täältä.

Tutustu asiakasreferensseihimme.