Konsernitilinpäätös

Tarvitsetko konsernitason raportointia asiantuntevilta ja kokeneilta talousalan ammattilaisilta? Synnyttääkö yritysjärjestelysi tarpeen lakisääteiselle konsernitilinpäätökselle? Meiltä saat FAS ja IFRS -standardien mukaiset konsernitilinpäätökset.

Ota yhteyttä Katso lähin tilitoimistomme Tutustu referensseihin

Konsernitilinpäätös vaatii erityisosaamista

Konsernitilinpäätökset ovat leipälajimme. Konsernitiimillämme on aiheeseen liittyvä erityisosaaminen valmiina. Asiakkaanamme ulkoistat konsernitilinpäätöksen rutiinit ja siihen liittyvän raportoinnin, saat käyttöösi järjestelmäriippumattoman palvelun sekä osaavan henkilöstön ilman rekrytointihuolia. Tarvittaessa voimme käynnistää prosessin nopeasti.

Teemme kokemuksella ja ammattitaidolla konsernitilinpäätökset FAS ja IFRS -standardien mukaisesti niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin konserneille.

Konsernitilinpäätös sisältää:

  • sisäisten erien eliminoinnit,
  • vähemmistöosuuden erottamisen,
  • osakkuusyhtiön kirjaamisen,
  • tilinpäätössiirrot,
  • muut konsernieliminoinnit,
  • tunnuslukulaskennan sekä
  • raportoinnin, kuten konserniyhdistelyraportin, konsernitulos- ja taselaskelman, konsernirahoituslaskelman, konsernitasekirjan, pörssiraportoinnin.

Tarvittaessa saat meiltä konsernirahoituslaskelmat ja konserniliitetiedot muulloinkin kuin vuositilinpäätöksen yhteydessä.

Konsernitilinpäätöksen raportit ovat saatavilla sähköisessä muodossa ja sinulla on näkymä koko konsernisi lukuihin. Halutessasi voit lisätä palvelupakettiin budjetoinnin, ennustamisen sekä muita tarvitsemiasi raportteja.

Palvelumme sopii:

  • Kasvuyrityksille, joille syntyy uusi tarve lakisääteisen konsernitilinpäätöksen tekemiseen.
  • Konserneille, joissa taloushallinnon ja liiketoiminnan raportointia hoidetaan vähin henkilöresurssein.
  • Konserneille, jotka haluavat seurata toimintansa ja tunnuslukujensa kehitystä säännöllisesti kuormittamatta liikaa omaa taloushenkilöstöä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää konsernitilinpäätöspalvelusta.

Konsernilaskenta kuntoon

Näin asiakkaamme kertoo: "Yhteistyö Accountorin kanssa toimii mutkattomasti, joustavasti ja nopeasti. Voimme olla varmoja, että Accountorilla on aina riittävästi resursseja töiden tekemiseen ja työ tehdään kirjanpitosäännösten mukaisesti ja virheettömästi."
Lue koko asiakastarina täältä.

Tutustu muihin palveluihimme:

Palkka- ja henkilöstöhallinto
Asiantuntijapalvelut

Lue ajankohtaisia uutisia täältä.

Tutustu asiakasreferensseihimme.