Muutoksen suunnittelu ja johtaminen

Yrityksen toimintaympäristön nopea muutos tekee taloushallinnon järjestämisestä ja kehittämisestä vaativaa. Tarjoamme osaamisemme ja kokemuksemme käyttöösi, kun tarvitset tukea taloushallintosi muutosten suunnitteluun ja muutosjohtamiseen. Teemme taloushallinnon konsultointia niin pienille, keskisuurille kuin suurillekin yrityksille toimialaan katsomatta.

Ota yhteyttä Tutustu asiantuntijoihimme Katso lähin tilitoimistomme

Suunnittelulla toimivuutta ja tehokkuutta taloushallintoon

Yrityksen talousjohtamisen suurimpia haasteita  ovat hajanaiset käytännöt, vanhentuneet toimintatavat, kovat kustannuspaineet ja ajantasaisen taloustiedon puute. Mitä monimutkaisempi yritysrakenne ja mitä enemmän järjestelmiä, sitä haasteellisempaa taloushallinnon järjestäminen on.

Kokeneet asiantuntijamme ja talouskonsulttimme auttavat sinua optimoimaan taloushallintoprosessisi ja suunnittelemaan yrityksellesi kustannustehokkaimman tavan toimia. Tunnemme alan parhaat käytännöt sekä järjestelmät, ja voimme rakentaa yrityksellesi parhaan taloushallinnon toimintamallin.

Muutoksen suunnittelu käynnistyy taloushallinnon kartoituksella

Muutoksen suunnittelussa ja muutosjohtamisessa lähdemme liikkeelle kartoittamalla taloushallintosi nykytilan. Suunnitteluprosessin keskiössä on yrityksesi tahto- ja tavoitetila. Alkukartoituksen jälkeen asetamme tavoitteet sekä määrittelemme niitä parhaiten tukevat toimintatavat ja järjestelmät. Samalla arvioimme, voidaanko yrityksesi taloushallinnon toimintoja ja järjestelmiä mahdollisesti ulkoistaa.
Suunnitteluprosessin avulla saat selkeän kuvan taloushallintosi tärkeimmistä kehityskohteista. Muutoksen suunnittelun lopputuloksena on kirjallinen yhteenvetoraportti, joka käydään yhdessä läpi. Muutosta on helppoa lähteä toteuttamaan konkreettisen etenemissuunnitelman avulla.

Taloushallinnosta yrityksesi voimavara

Kun muutosjohtaminen toteutetaan hyvin, yrityksesi taloushallinnon toiminnot ja järjestelmät toimivat saumattomasti yhteen. Monesti myös yksinkertaisimmat rutiinit pystytään automatisoimaan. Onnistuneen kehitystyön myötä yrityksesi saavuttaa merkittäviä säästöjä ja sen muutosvalmius on huomattavasti aikaisempaa parempi.

Muutoksen suunnittelun ja muutosjohtamisen edut:

  • Yrityksesi tavoitteet kirkastuvat ja kehittämistoimenpiteet konkretisoituvat.
  • Yrityksesi toiminta tehostuu ja virheet vähenevät.
  • Yrityksesi saa merkittäviä rahallisia säästöjä.
  • Yrityksesi saa ehdotuksen automatisoinnin ja ulkoistamisen mahdollisuuksista.
  • Yrityksesi valmius muutoksiin paranee.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Tutustu muihin palveluihimme:

Laki- ja veroneuvonta
Vuokratalouspäällikkö
Kirjanpito
Myyntilaskutus
Ostolaskutus
Accountor Online
Konsernitilinpäätös
Palkka- ja henkilöstöhallinto
Asiantuntijapalvelut

Lue ajankohtaisia uutisia täältä.

Tutustu asiakasreferensseihimme.