Accountor – Tilitoimisto Joensuu

Accountor – Tilitoimisto Joensuu

Accountor Joensuu
Telitie 1 B,
80100 Joensuu

puhelin 020 7448 100
fax 010 289 9129

Accountor – Tilitoimisto Joensuu

Accountor tilitoimisto Joensuussa tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen kattauksen eri taloushallinnon ja palkkahallinnon palveluita. Riippumatta yrityksesi toimialasta tai yritysmuodosta voimme tarjota juuri sinulle sopivan ratkaisun. Accountor Joensuun tilitoimistossa räätälöimme tilitoimistopalvelut vastaamaan taloushallinto- ja palkkahallintotarpeitasi. Meiltä saat oman nimetyn yhteyshenkilön, joka varmistaa, että saat sovitun palvelun aina ajallaan ja oikein. Voimmekin kunnialla sanoa olevamme alan johtava palveluntarjoaja. Toimimme paikallisesti riippumatta siitä, missä asiakkaamme ovat.

Accountorin Joensuun tilitoimistossa palveluja ovat muun muassa kirjanpito, palkanlaskenta, myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, kululaskutus ja matkalaskujen hallinta.

Kirjanpitäjä, Joensuu
Onko yrityksesi etsintöjen kohteena kirjanpitäjä Joensuusta? Me Accountorilla tarjoamme palvelumme lähellä sinua osaavien ammattilaisten toimesta. Huolehdimme, että kirjanpitosi on aina tehty oikein ja ajallaan. Kirjanpitäjämme ovat lisäksi helposti tavoitettavissa ja valmiita auttamaan.

Palkanlaskija, Joensuu
Taitava palkanlaskija Joensuusta löytyy Accountorilta. Vankan ammattitaidon lisäksi voimme luvata paikallista palvelua lähellä sinua. Kokeneet palkanlaskijamme auttavat mielellään yrityksesi palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään, mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, soita numeroon 020 744 2000 tai tule käymään toimistollamme osoitteessa Telitie 1 B, 80100 Joensuu

Ota yhteyttä Pyydä tarjous

Asiantuntija lähellä sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Myyntipäällikkö Antti Lötjönen, 040 350 8049

Palvelujohtaja Sanna Karvinen, 044 410 3553
Asiakkuuspäällikkö Jani Kettunen, 040 350 0909