Accountor – Tilitoimisto Kokkola

Accountor – Tilitoimisto Kokkola

Accountor Kokkola
Pitkänsillankatu 1-3
67100 Kokkola
puhelin 044 410 3476

Accountor – Tilitoimisto Kokkola

Accountor tilitoimisto Kokkolassa tarjoaa monipuolisen kattauksen eri taloushallinnon ja palkkahallinnon palveluita. Saat meiltä tilitoimistopalveluratkaisut yksilöllisesti ja räätälöitynä sinun taloushallinnon ja palkkahallinnon tarpeisiin. Monipuolisista tilitoimistopalveluistamme Kokkolassa löydät yrityksellesi soveltuvimman ratkaisun toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta. Accountorin Kokkolan tilitoimistossa tarjoamme palveluratkaisuja erikokoisille yrityksille.

Pienyrittäjien tarpeet huomioiva Accountor Easy -palvelu kattaa kokonaisvaltaisesti pienyrityksen sähköisen talouden hallinnan tarpeet. Accountor Easy -palvelun alustana toimivat Tikon + NetTikon -tuoteperheen ohjelmistot. Täyssähköisten palveluratkaisujen, kuten Accountor Online -palvelumme, avulla tarjoamme sinulle tehokkaamman ja helpomman tavan hallita koko yrityksesi taloutta. Accountor Online -palvelun alustana toimii Procountor-ohjelmisto, johon sekä sinulla että kirjanpitäjälläsi on pääsy.

Meille asiakkaan etu on tärkeintä ja siksi kehitämme toimintaamme sekä koulutamme asiantuntijoitamme jatkuvasti. Kehittyvän palvelumme takia, voimme ylpeästi sanoa olevamme alamme johtava palveluntarjoaja.

Kokkolan Accountor tilitoimiston palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa kirjanpito, palkanlaskenta, myyntilaskujen hallinta, ostolaskujen käsittely sekä matka- ja kululaskutus.

Kirjanpitäjä, Kokkola
Oli yrityksesi iso tai pieni, Accountorilta löytyy kirjanpitäjä Kokkolasta tarpeeseesi. Ammattitaitoiset kirjanpitäjämme huolehtivat yrityksesi kirjanpidon kuntoon toimialasi vaatimuksia noudattaen. Lisäksi olemme lähellä sinua, sillä palvelemme paikallisesti.

Palkanlaskija, Kokkola
Accountorin palkanlaskija Kokkolasta hoitaa vankalla ammattitaidolla niin isojen kuin pienten yritysten palkanlaskennan ilman virheitä ja aikataulussa. Osaavat palkanlaskijamme ovat lisäksi apunasi yrityksesi palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä, ota rohkeasti yhteyttä.

Asiantuntijamme auttavat mielellään, mikäli haluat kuulla lisää tilitoimistopalveluistamme tai muista asiantuntijapalveluistamme.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, soita numeroon 020 744 2000 tai tule käymään toimistollamme osoitteessa Pitkänsillankatu 1-3, 67100 Kokkola.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous

Asiantuntija lähellä sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Myyntijohtaja Juha-Pekka Orava, 050 368 6989

Palvelujohtaja Riitta Haikola, 040 046 5595
Asiakkuuspäällikkö Antti Flander, 044 545 1370
Tiimiesimies Milla Palm,  044 410 3429