Accountor – Tilitoimisto Lahti

Accountor – Tilitoimisto Lahti

Accountor Lahti
Mukkulankatu 19
15210 Lahti
puhelin 020 744 2500
fax 020 744 2999

Accountor – Tilitoimisto Lahti

Accountor tilitoimisto Lahdessa tarjoaa yrityksellesi monipuolisen kattauksen eri taloushallinnon ja palkkahallinnon palveluita. Kattavista tilitoimistopalveluista Lahdessa löydät – toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta – yrityksellesi sopivimman ratkaisun. Meiltä Accountorilta saat tilitoimistopalveluratkaisut yksilöllisesti ja räätälöidysti erilaisiin taloushallinnon ja palkkahallinnon tarpeisiin. Asiakkaan etu on meille tärkeintä ja siksi kehitämme omaa toimintaamme koko ajan. Asiakkaamme sijainnista riippumatta toimimme paikallisesti ja voimme ylpeästi sanoa olevamme alan johtava palveluntarjoaja.

Lahdessa tilitoimistomme kattavassa palveluvalikoimassa ovat muun muassa kirjanpito, palkanlaskenta, myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, matka- ja kululaskutus.

Kirjanpitäjä, Lahti
Etsitkö kirjanpitäjä Lahti? Kannattaa kiinnittää huomio Accountoriin, sillä me tarjoamme osaavaa ja paikallista palvelua kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Taitavat kirjanpitäjämme auttavat sinua mielellään kirjanpidon pulmissa ja kysymyksissä.

Palkanlaskija, Lahti
Kun etsintöjen kohteena on palkanlaskija Lahdesta, tutustu Accountoriin. Ammattitaitoiset palkanlaskijamme huolehtivat palkat oikein ja ajallaan yrityksesi toimialasta ja koosta riippumatta. Lisäksi tuotamme palvelumme paikallisesti, jotta voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos haluat kuulla lisää tilitoimistopalveluistamme tai muista asiantuntijapalveluistamme, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, soita numeroon 020 744 2000 tai tule käymään toimistollamme osoitteessa Mukkulankatu 19, 15210 Lahti.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous

Asiantuntija lähellä sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Myyntipäällikkö Antti Koivisto, 040 590 2835

Palvelujohtaja Anna-Kaisa Packalen, 050 353 2390    
Palvelujohtaja Ritva Rytkönen, 050 346 3152    
Asiakkuuspäällikkö Minna Pitkäranta, 040 184 6735