Accountor – Tilitoimisto Lieksa

Accountor – Tilitoimisto Lieksa

Accountor Lieksa
Varasjoenkatu 5
81700 Lieksa
puhelin 020 7448 100
fax 010 289 9149

Accountor – Tilitoimisto Lieksa

Accountor tilitoimisto Lieksa tarjoa asiakaslähtöistä palvelua eri taloushallinnon ja palkkahallinnon tarpeisiin. Taloushallintopalvelumme toteutetaan yrityskohtaisesti, ja mukautamme palveluamme sinun tarpeittesi mukaan. Lieksan Accountor tilitoimistossa asiakas saa oman nimetyn yhteyshenkilön, joka varmistaa, että saat palvelun aina ajallaan ja oikein. Annamme erityistä huomiota sekä palvelumme jatkuvalle kehitykselle että henkilöstöämme jatkuvalle kouluttamiselle, jotta voisimme tarjota alan johtavaa tilitoimistopalvelua sinulle.

Accountor tilitoimisto Lieksan kattaviin tilitoimistopalveluihin lukeutuvat muun muassa kirjanpito, myyntilaskujen hallinta, ostolaskujen käsittely, palkanlaskenta, matkalaskutus ja kululaskutus.

Kirjanpitäjä, Lieksa
Kun etsintöjesi kohteena on paikallinen kirjanpitäjä Lieksasta, kannattaa suunnata Accountoriin. Meiltä löydät osaavat ja ammattitaitoiset kirjanpitäjät, joilla on kokemusta erilaisten yritysten kirjanpidosta. Palvelemme lisäksi lähellä sinua, jotta voimme tuottaa palvelumme parhaalla mahdollisella tavalla.

Palkanlaskija, Lieksa
Palkanlaskija Lieksasta löytyy Accountorilta. Taitavat palkanlaskijamme ovat tottuneet hoitamaan eri toimialojen palkanlaskennan ilman virheitä ja ajallaan, joten sinun ei tarvitse stressata yrityksesi palkoista. Toimimme paikallisesti, joten yhteydenpito kanssamme on helppoa ja sujuvaa.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään, mikäli haluat kuulla lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, soita numeroon 020 744 2000 tai tule käymään toimistollamme osoitteessa Varasjoenkatu 5, 81700 Lieksa.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous

Asiantuntija lähellä sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Myyntipäällikkö Antti Lötjönen, 040 350 8049

Palvelujohtaja Sanna Karvinen, 044 410 3553
Asiakkuuspäällikkö Jani Kettunen, 040 350 0909