Accountor – Tilitoimisto Loimaa

Accountor – Tilitoimisto Loimaa

Accountor Loimaa
Vareliuksenkatu 2 A
32201 Loimaa
puhelin (02) 763 6830
fax (02) 7636 8399

Accountor – Tilitoimisto Loimaa

Accountor tilitoimisto Loimaa tarjoaa ensiluokkaisia taloushallinnon ja palkkahallinnon palveluita yrityksen toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta. Asiakkaan etu on meille ensiarvoisen tärkeää ja tämän takia kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti. Toimimme paikallisesti riippumatta siitä missä asiakkaamme ovat, ja voimmekin ylpeästi sanoa olevamme alan johtava palveluntarjoaja. Meiltä Accountor Loimaan tilitoimistosta saat tilitoimistopalvelut yksilöllisesti, erilaisiin talous- ja palkkahallinnon tarpeisiin räätälöityinä. Accountor Loimaan tilitoimistossa sinua palvelee oma nimetty asiantuntija, jolta saat sovitun palvelun aina ajallaan ja oikein.

Tilitoimistossa Loimaalla Accountorin palveluihin kuuluvat muun muassa ostolaskujen käsittely, myyntilaskutus, kirjanpito, palkanlaskenta ja matkalaskutus.

Kirjanpitäjä, Loimaa
Etsitkö kirjanpitäjä Loimaalta? Kannattaa kääntää katse Accountoriin ja osaaviin kirjanpitäjiimme. Meiltä löytyy kokemusta monen vuoden edestä niin isojen kuin pienten yritysten kirjanpidosta. Tunnemme lisäksi eri toimialojen säädökset, joten yrityksesi kirjanpito hoituu aina aikataulussa ja oikein.

Palkanlaskija, Loimaa
Vankan ammattitaidon omaava palkanlaskija Loimaalta löytyy Accountorilta. Olemme keränneet kokemusta usean vuoden ajan eri toimialojen palkanlaskennasta, joten sinun ei tarvitse murehtia palkoista. Älä epäröi olla yhteydessä meihin, jos sinulla herää kysyttävää yrityksesi palkoista.

Mikäli haluat kuulla palveluistamme – niin tilitoimistopalveluista kuin muista asiantuntijapalveluista – asiantuntijamme auttavat mielellään.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, soita numeroon 020 744 2000 tai tule käymään toimistollamme osoitteessa Vareliuksenkatu 2 A 2. kerros, 32201 Loimaa.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous

Asiantuntija lähellä sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Myyntipäällikkö Timo Kinnunen, 044 410 3556

Palvelujohtaja Miia Ojala, 040 592 0408      
Asiakkuusjohtaja Jyrki Ruohola, 040 072 0191