Accountor – Tilitoimisto Seinäjoki

Accountor – Tilitoimisto Seinäjoki

Accountor Seinäjoki
Keskuskatu 13 B
60101 Seinäjoki
puhelin 020 744 7350
fax 020 744 7351

Accountor – Tilitoimisto Seinäjoki

Accountor tilitoimisto Seinäjoella on taloushallinnon ja palkkahallinnon palveluita tarjoava ystävällinen tilitoimisto. Seinäjoen tilitoimistossa meille on tärkeintä asiakkaidemme asioista huolehtiminen laadukkaasti. Laadimme yhdessä yrityksellesi toimintamallin, joka palvelee parhaiten yrityksesi taloushallinnon tarpeita. Meillä sinua palvelee ilolla oma nimetty yhteyshenkilö, jolta saat sovitun, räätälöidyn palvelun aina ajallaan ja oikein. Toimimme paikallisesti riippumatta siitä missä asiakkaamme ovat, ja voimmekin kunnialla sanoa olevamme alan johtava palveluntarjoaja.

Tilitoimistossa Seinäjoella Accountorin palveluihin kuuluvat muun muassa myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, matkalaskutus, kirjanpito ja palkanlaskenta.

Kirjanpitäjä, Seinäjoki
Taitava kirjanpitäjä Seinäjoelta löytyy Accountorilta. Ammattitaitoiset kirjanpitäjämme huolehtivat yrityksesi tarpeista ja auttavat sinua mielellään kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä. Tuotamme palvelumme paikallisesti sinua kuunnellen.

Palkanlaskija, Seinäjoki
Osaava palkanlaskija Seinäjoelta löytyy helposti Accountorilta. Tuotamme palvelumme paikallisesti, jotta voimme auttaa sinua palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä parhaiten. Huolehdimme lisäksi, että palkat on maksettu ajallaan ja oikein jokaisella kerralla.

Mikäli haluat kuulla palveluistamme – niin tilitoimistopalveluista kuin muista asiantuntijapalveluista –  asiantuntijamme auttavat mielellään.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, soita numeroon 020 744 2000 tai tule käymään toimistollamme osoitteessa Keskuskatu 13 B, 60101 Seinäjoki.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous

Asiantuntija lähellä sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Myyntijohtaja Juha-Pekka Orava, 050 368 6989

Palvelujohtaja Riitta Haikola, 040 046 5595
Asiakkuuspäällikkö Antti Flander, 044 545 1370