Accountor Turun tilitoimisto

Accountor – tilitoimisto Turku

Accountor Turku
Yliopistonkatu 34, 5. krs
20100 Turku
puhelin (02) 274 6500
fax (02) 469 5333

Accountor – Tilitoimisto Turku

Accountor tilitoimisto Turussa tarjoaa ensiluokkaisia taloushallinnon ja palkkahallinnon palveluita yrityksen toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta. Asiakkaan etu on meille ensiarvoisen tärkeää ja tämän takia kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti. Toimimme paikallisesti riippumatta siitä, missä asiakkaamme ovat. Voimmekin ylpeästi sanoa olevamme alan johtava palveluntarjoaja. Meiltä Accountor Turun tilitoimistosta saat tilitoimistopalvelut yksilöllisesti, erilaisiin talous- ja palkkahallinnon tarpeisiin räätälöityinä.

Accountor - tilitoimisto Turku palvelee asiakkaitaan muun muassa seuraavissa tarpeissa ostolaskujen käsittely, myyntilaskutus, kirjanpito, palkanlaskenta ja matkalaskutus.

Kirjanpitäjä, Turku
Kun yrityksesi tarvitsee kirjanpitäjän Turusta, Accountorilta löytyy oikea henkilö helposti. Tarjoamme ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua lähellä sinua. Lisäksi kirjanpitäjämme ovat aina valmiita auttamaan. Tuotamme palveluita eri alojen yrityksille kokoon katsomatta.

Palkanlaskija, Turku
Kun etsit vahvan ammattitaidon omaavaa palkanlaskijaa Turusta, ole yhteydessä Accountoriin. Kokeneet ja osaavat palkanlaskijamme varmistavat, että palkat tulevat maksetuksi aina oikein ja ajallaan riippumatta yrityksesi koosta. Näin voit keskittyä yrityksesi pyörittämiseen.

Mikäli haluat kuulla palveluistamme – niin tilitoimistopalveluista kuin muista asiantuntijapalveluista –  asiantuntijamme auttavat mielellään.

Meillä Accountor Turun tilitoimistossa sinua palvelee oma nimetty asiantuntija, jolta saat sovitun palvelun aina ajallaan ja oikein. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, soita numeroon 020 744 2000 tai tule käymään toimistollamme osoitteessa Yliopistonkatu 34, 20100 Turku.

Ota yhteyttä Pyydä tarjous

Asiantuntija lähellä sinua

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@accountor.fi.

Myyntijohtaja Tom Spaak, 040 509 7096
Myyntipäällikkö Timo Kinnunen, 044 410 3556

Palvelujohtaja Miia Ojala, 040 592 0408
Asiakkuusjohtaja Jyrki Ruohola, 040 072 0191