2014_12_08
Uutiset

Accountor laajentaa toimintaansa Vaasassa yrityskaupalla

Pohjois-Euroopan johtava suomalainen talous- ja palkkahallinnon palvelujen tarjoaja Accountor on ostanut hotelli- ja ravintola-alan tilitoimistopalveluihin erikoistuneen vaasalaisen Francount Oy:n. Yrityskaupassa Accountorille siirtyy Francountin kymmenen työntekijää ja noin 130 asiakasyritystä. Francount on erikoistunut hotelli- ja ravintola-alaan sekä ketjuyrityksiin ja sen suurin asiakasryhmä on Kotipizzan franchising-yrittäjät.

Yrityskauppa parantaa Accountorin paikallista palvelukykyä koko Pohjanmaan alueella. Viime vuosina voimakkaasti kasvaneen Accountorin tavoitteena on olla johtava toimija jokaisella paikkakunnalla, missä yrityksellä on toimintaa.

– Olemme valtakunnallinen vahva ja kasvava kotimainen toimija  – Pohjanmaalla meillä on kolme toimistoa ja Francountin kauppa vahvistaa paikallista asemaamme entisestään. Pohjanmaalla on paljon yrittäjyyttä, mistä syystä se on meille erityisen kiinnostava ja potentiaalinen alue. Haluamme tarjota henkilökohtaista palvelua, osaamista ja asiantuntijoita siellä, missä yritykset menestyvät ja kasvavat, kertoo Accountorin maajohtaja Outi Lähteenmäki-Lindman.

Yrityskaupan lisäksi Accountor on solminut Francount Oy:n emoyhtiön Frankis Groupin kanssa taloushallinnon ja konserniraportoinnin ulkoistussopimuksen. Sopimuksen mukana Accountorille siirtyy Francountin henkilökunnan lisäksi kolme Frankis Groupin työntekijää.

Yrityskaupan ja ulkoistussopimuksen mukana siirtyvistä talous- ja palkkahallinnon ammattilaisista tulee accountorlaisia, jotka siirtyvät työskentelemään Accountorin Vaasan toimipisteen tiloihin.

– Francountin liiketoiminnan myynti Accountorille tukee Frankis Groupin tulevaisuuden strategiaa. Yrityksemme saavat kaupan myötä entistä erikoistuneempaa palvelua talous- ja palkkahallinnossaan. Myös me Frankis Groupissa nautimme samoista palveluista asiakkaan roolissa. Me jatkamme meille tärkeää raaka-aineiden ostamista ja tehokasta logistiikkaa – nyt sekä me että yrittäjät voimme keskittyä tekemään maailmasta parempaa ja herkullisempaa pizza kerrallaan, sanoo Frankis Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Lisätietoja:
Maajohtaja, Accountor,  Outi Lähteenmäki-Lindman, p. 050 520 1571, outi.lahteenmaki-lindman@accountor.fi
Toimitusjohtaja, Frankis Group Oy, Tommi Tervanen, p. 050 525 6472, tommi.tervanen@frankisgroup.com
 

Accountor – asiantuntijuus lähellä sinua.  Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen osaaja, joka palvelee yli 30 000 asiakasyritystään yli 2 000 asiantuntijan voimin seitsemässä eri maassa. Suomessa Accountorilla on tuhat talousalan osaajaa ja liki 30 erikokoista toimistoa ympäri maan.

Frankis Group Oyj on kotimainen pikaruokamarkkinaan erikoistunut konserni, johon kuuluvat Kotipizza Oyj, Helsinki Foodstock Oy, Francount Oy ja Domipizza Oy, jonka yksiköitä ovat Kotipizza ravintoloiden lisäksi 55 Burger, Cola and Fries sekä Café Darwin -ketjut. www.frankisgroup.com