2014_07_02
Uutiset

Accountor ostaa Tikon Oy:n

Accountor on allekirjoittanut 1.7.2014 Aditro Groupin kanssa sopimuksen Aditron tytäryhtiön, Tikon Oy:n, ostosta.

Tikon Oy on yli 800 tilitoimisto- ja yli 300 yritysasiakkaalla taloushallintoalan ohjelmistojen markkinajohtaja. Yritysoston myötä Accountorista tulee Suomen johtava taloushallintoalan ohjelmistotoimittaja.

Tikonilla on erinomainen asiakaskanta ja tuote-, sekä palvelutarjonta. Näitä täydentää erittäin ammattitaitoinen henkilöstö. Kokonaisuus sopii erinomaisesti Accountorille ja tarjoaa loistavan tilaisuuden vahvistaa asemaamme Suomen taloushallinto-ohjelmistojen markkinoilla, sanoo toimitusjohtaja Asko Schrey Accountorista.

Tikonin liiketoiminta on kehittynyt vahvasti omaksi brändikseen ja osoittanut kykenevänsä uusiutumaan tehden samalla taloudellisesti hyvää tulosta. Tulevaisuuden kasvulle on nyt hyvä pohja ja samalla Tikon tarvitsee omistajan, joka haluaa keskittyä pk-segmentin ja tilitoimistojen erityistarpeisiin, kertoo Aditron toimitusjohtaja Johan Berg. Uskon, että olemme löytäneet omistajan, joka pitää huolta niin Tikonin työntekijöistä kuin asiakkaista, Berg jatkaa.

- Nyt tehty omistusjärjestely antaa Tikonille vahvan perustan yrityksen ja sen tuotteiden ja palveluiden jatkokehittämiselle osana Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa, sanoo Tikonin toimitusjohtaja Timo Halonen. Tikon on viimeisen puolentoista vuoden aikana tuonut markkinoille merkittäviä uusia ratkaisuja, mm. uuden NetTikon- tuoteperheen, joka tarjoaa tilitoimistolle ja sen asiakkaille aivan uuden tavan tehostaa sekä yrittäjän omaa toimintaa että yhteistyötä tilitoimiston kanssa. Näemme tämän kaupan edelleen vahvistavan Tikonin mahdollisuuksia kehittää asiakkaiden tarpeisiin perustuvia taloushallinnon ratkaisuja, Halonen jatkaa.

Lisätietoja:

Asko Schrey, toimitusjohtaja, Accountor, puh. 040 500 1655, asko.schrey@accountor.fi

Johan Berg, toimitusjohtaja, Aditro Group, puh. +46 73370 3025, johan.berg@aditro.com

Timo Halonen, toimitusjohtaja, Tikon Oy, puh. 040 528 0842, timo.halonen@tikon.fi

Lue lisää ajankohtaisia uutisia täältä.