2014_07_01
Uutiset

Accountor osti Tuusulan Seudun Tilipalvelu Oy:n

Tuusulan Seudun Tilipalvelu Oy on myynyt liiketoimintansa 1.7.2014 Accountorille. Accountorilla on 30 toimipistettä ympäri Suomen. Uusimaalla toimipisteitä on Helsingissä, Espoossa, Järvenpäässä, Lohjalla sekä Vantaalla ja nyt uutena Tuusulassa.

Tuusulan Seudun Tilipalvelu Oy on vuodesta 1984 toiminut Taloushallintoliitto ry:n auktorisoima jäsentoimisto. Yrityksessä panostetaan samoihin asioihin kuin Accountorissa: asiakkaiden henkilökohtaiseen palveluun ja laadukkaaseen työhön sekä henkilöstön hyvinvointiin.

Liiketoimintakaupan myötä Tuusulan Seudun Tilipalvelu Oy:n kaikki asiakkaat sekä henkilökunta siirtyvät osaksi Accountoria. Asiakkaille tästä ei koidu muutoksia ja heitä palvellaan yhä parhaalla mahdollisella tavalla.

”Uskon ja tiedän, että yhdistymisemme myötä asiakkaamme saavat aiempaa parempaa ja monipuolisempaa palvelua henkilökohtaisesta otteesta tinkimättä.”, Tuusulan Seudun Tilipalvelu Oy:n toimitusjohtajan roolista Accountorin palvelupäälliköksi siirtyvä Susanna Eloranta toteaa. Hän jatkaa: ”Olen innoissani ja erittäin tyytyväinen tästä mahdollisuudesta viedä yrityksemme uudelle tasolle. On hienoa olla osa suomalaista, menestynyttä talousverkostoa.”

Accountorin maajohtaja Outi Lähteenmäki-Lindman kommentoi yrityskauppaa näin: ”Toimintaamme ohjaa intohimo auttaa asiakkaitamme tekemään parempaa tulosta. Saman asenteen näen Tuusulan Seudun Tilipalvelu Oy:ssä. On hienoa saada osaksemme joukko asiantuntijoita, joille henkilökohtainen ja laadukas asiakaspalvelu on kunnia-asia.”

 

Lisätietoja: 

Maajohtaja Outi Lähteenmäki-Lindman, Accountor, outi.lahteenmaki-lindman@accountor.fi,050 520 1571 

Accountor on Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallintopalvelujen tarjoaja. Palvelemme 30 000 asiakastamme yli 2 000 asiantuntijan voimin seitsemässä maassa; Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Venäjällä, Ukrainassa ja Hollannissa. Suomessa meillä on tuhat talousalan osaajaa ja liki 30 erikokoista toimistoa ympäri maan – toimimme paikallisesti siellä missä asiakkaammekin. Vaikka palvelemme asiakkaitamme useassa maassa, olemme yhtä suomalainen kuin ennenkin. Kannamme ylpeänä Avainlippua merkkinä kotimaisuudesta.

 

Lue lisää ajankohtaisia uutisia täältä.