2014_08_25
Uutiset

Ennakkotilinpäätös kannattaa

Haluaisitko jo ennakkoon luotettavan ennustetiedon tilikauden tuloksesta? Kaipaatko tietoa, jonka perusteella voit vielä tehdä korjaavia toimenpiteitä? Tilaa nyt ennakkotilinpäätös omalta yhteyshenkilöltäsi, saat hyvän pohjan tulevan tilikauden budjetoinnille sekä asiantuntijamme kommentit yrityksesi talouden kehityksestä.

Mikä ennakkotilinpäätös?

Ennakkotilinpäätös on noin kolme kuukautta ennen varsinaisen tilikauden päättymistä tehtävä alustava tilinpäätös, jossa pyritään huomioimaan kaikki varsinaiseen tilinpäätökseen vaikuttavat tekijät. Alustavasta tilinpäätöksestä ilmenee arvio mm. tulevista veroista ja työnantajamaksuista.

Miten hyödyn ennakkotilinpäätöksestä?

Alustavan tilinpäätöksen perusteella ehdit vielä vaikuttamaan tilikauden tuloksen suuruuteen. Myös esimerkiksi veronmaksu voidaan ennakoida ja optimoida ja investointien kertaerien hyödyntäminen mahdollistuu. Tuotamme sinulle kirjallisena raporttina ennusteen tilikauden päätökselle ja suosituksen jatkotoimenpiteistä. Alustavan tilinpäätöksen tekeminen myös nopeuttaa varsinaista tilinpäätöstä - saat sen välittömästi tilikauden päätyttyä.

Sopiiko se minulle?

Ennakkotilinpäätös sopii yrityksille toimialasta ja koosta riippumatta. Erityisesti toimialat, joilla liiketoiminnan investoinnit ovat merkittäviä, hyötyvät ennakkotilinpäätöksestä. Ennakkotilinpäätös sopii myös sinulle, jolla ei ole vielä käytössä sähköisiä raportointipalveluita. Alustava tilinpäätös antaa tilikauden tuloksesta luotettavan ennusteen, jonka pohjalta voit tehdä korjaavia toimenpiteitä. Lisäksi ennakkotilinpäätös luo hyvän pohjan tulevan tilikauden budjetoinnille.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Nyt on oikea aika tilata ennakkotilinpäätös. Kysy lisää omalta paikalliselta yhteyshenkilöltäsi tai Accountorin myynnistä sähköpostitse myynti@accountor.fi tai puhelimitse 020 744 2000.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia täältä.