2014_07_04
Uutiset

Procountor sijoittaa mobiilia kuittiskannausta kehittävän eTaskun kasvuun

Sähköisen taloushallinnon edelläkävijä Procountor ja eTasku-mobiilisovellusta kehittävä tamperelainen eTasku Solutions ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Procountor on ostanut 35 % eTasku Solutionsin osakekannasta. eTaskun nykyiset osakkaat omistavat loput yhtiöstä ja toimivat jatkossakin sen operatiivisessa johdossa.

eTasku Solutions on vuonna 2012 perustettu startup-yritys, jonka tavoitteena on sähköistää yritysten ja tilitoimistojen välinen pankkikortti-, luottokortti- ja käteiskuittiliikenne. Yrityksen eTasku-mobiilisovellusta käyttää jo yli 2000 suomalaista yritystä kuittien skannaukseen, tallennukseen ja siirtämiseen kirjanpitäjille. Sovellus toimii iOS- , Android- ja Windows Phone -alustoilla.

Procountor on vuosituhannen vaihteessa perustettu suomalainen ohjelmistoyhtiö, jonka ideana on alusta lähtien ollut kehittää pilvipalveluna toimitettavaa, automaatiota hyödyntävää taloushallinto-ohjelmistoa. Procountorin tuotetta käyttävät sekä pk-yritykset että näitä palvelevat tilitoimistot. Asiakkaita Procountorilla on yli 6000. Procountor on osa Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa.

Yhteistyön myötä Procountor tulee yhdeksi eTasku Solutionsin omistajista sen operatiivisen johdon lisäksi ja eTasku liittyy osaksi Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa. eTasku jatkaa oman tuotteensa kehittämistä ja tähtää aiempaakin nopeampaan kasvuun. Lisäksi eTasku ja Procountor tekevät jatkossa yhteistyötä Procountorin mobiilipalveluiden kehittämiseksi.

- Procountorille tiivis yhteistyö eTaskun kanssa sopii kuin nenä päähän, sillä meillä on sama visio taloushallinnon tulevaisuudesta. Yhä pitemmälle menevä automaatio ja helppokäyttöiset ohjelmistot vievät alan ihan uudelle sivulle. Yhdessä me voimme tarjota mobiiliskannausta lisäpalveluna asiakkaille ja pystymme tarjoamaan eTaskulle lisää voimavaroja kasvun jatkamiseksi, Procountorin toimitusjohtaja Mikko Siivola iloitsee.

- Odotamme tältä yhteistyöltä todella paljon. Procountor-yhteistyö mahdollistaa meille panostamisen entistä voimakkaampaan kasvuun Suomessa, sekä tulevaisuudessa myös ulkomailla. Yhteistyössä Procountorin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä paremman palvelukokonaisuuden, sanoo eTasku Solutionsin toimitusjohtaja Toni Leppänen.

Lisätietoja                                                                    

Joel Ojala
Liiketoimintajohtaja
eTasku Solutions
joel.ojala@etasku.fi
0400 856 298

Tommi Keränen
Markkinointijohtaja
eTasku Solutions
tommi.keranen@etasku.fi
050 325 7129

Mikko Siivola
Toimitusjohtaja
Procountor International Oy
mikko.siivola@procountor.com
040 767 5168

eTasku on mobiilisovellus ja verkkoportaali, joka poistaa turhan työn, jota aiheutuu yrityksen pankki- ja luottokorttikuittien toimittamisesta, kopioimisesta ja arkistoinnista. Kirjanpitäjille ja tilitoimistoille eTasku on verkkoportaali, josta löytyy kaikkien asiakasyritysten tositteet lisätietoineen siistissä järjestyksessä varmuuskopioituna, numeroituna ja valmiina vietäväksi kirjanpito-ohjelmistoon. Jo yli 2000 suomalaista yritystä toimittaa eTaskun avulla käteiskuittinsa kirjanpitäjälleen.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia täältä.