2014_07_11
Uutiset

Yritysosto Ruotsissa

Accountor ostaa Ekonomikompetensin Ruotsissa.

Ekonomikompetens tarjoaa taloushallinnon ja kirjanpidon palveluita yrityksille sekä Ruotsissa että Norjassa yhteensä kolmella eri paikkakunnalla. Yhtiö on Ruotsin Värmlannin alueen johtava taloushallinnon ulkoistuspalveluiden tarjoaja. Yritysoston myötä Accountor palvelee jatkossa noin 600 yritysasiakasta Ruotsissa.

- Ekonomikompetensilla on erinomainen asiakaskunta sekä laadukkaat ja korkeatasoiset palvelut. Yrityksen henkilöstö on myös erittäin ammattitaitoista. Yritysosto tarjoaa Accountorille loistavan mahdollisuuden vahvistaa asemaansa talous- ja henkilöstöhallinnon ulkoistamispalveluiden tarjoajana Ruotsin markkinoilla, sanoo Accountorin Ruotsin maajohtaja Malin Karlsson.

- Ekonomikompetensin brändi on tunnettu ja sillä on vahva jalansija Värmlannin alueella. Nämä seikat ovat auttaneet kehittämään yritystä jatkuvasti ja parantamaan sen kannattavuutta. Ekonomikompetens ja sen asiakkaat hyötyvät merkittävästi omistajasta, joka on keskittynyt pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin ja joka investoi uusiin ratkaisuihin sekä järjestelmiin. Jatkossa meillä on myös mahdollisuus tarjota palveluitamme kaikissa Pohjoismaissa, kertoo Ekonomikompetensin toimitusjohtaja Stefan Ahlmark.

Lue lisää ajankohtaisia uutisia täältä.