2015_08_25
Uutiset

Accountor ostaa Matrisenin ja vahvistuu Ruotsissa

Lehdistötiedote 24.8. klo 15.30

Suomalainen talous- ja palkkahallintoyritys Accountor ostaa ruotsalaisen taloushallintoyritys Matrisenin. Kaupan myötä sähköisten taloushallintopalvelujen edelläkävijä Accountor jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja vahvistaa asemiaan Ruotsissa.

Suomalainen talous- ja palkkahallintoyritys Accountor on ostanut ruotsalaisen Matrisenin koko osakekannan. Matrisen on Ruotsin johtavia taloushallintoyrityksiä ja sen liikevaihto on noin SEK 175 miljoonaa.

Kaupan jälkeen Matrisen jatkaa omana yrityksenään Accountor-konsernissa. Matrisenin perustaja Robert Szabosta tulee yksi Accountorin omistajista. Matrisenilla on yli 200 työntekijää ja yli 2500 asiakasta. Yhdessä Accountor ja Matrisen muodostavat Ruotsissa yli 320 asiantuntijan yrityksen.

 ”Kannattavaa kasvua tekevällä Matrisenilla on pitkä ja vakiintunut historia sekä vahva brändi. Suomessa vasta vähän yli 10 prosenttia yrityksistä on siirtynyt sähköiseen taloushallintoon, ja muissa Pohjoismaissa luku on vielä pienempi, mikä tarjoaa huimia kasvumahdollisuuksia. Tämän kaupan myötä pääsemme kasvamaan entisestään myös Ruotsissa”, sanoo Accountorin toimitusjohtaja Asko Schrey.

”Accountor on kansainvälinen toimija ja sähköisen taloushallinnon edelläkävijä, mistä asiakkaamme hyötyvät. Matrisen pääsee nyt osaksi suurempaa kansainvälistä konsernia, jossa on mahdollisuus kehittyä ja tuottaa lisäarvoa asiakkaalle”, sanoo Matrisenin toimitusjohtaja ja perustaja Robert Szabo.

Lisätietoja:

Asko Schrey, toimitusjohtaja, Accountor
tel: +358 40 500 1655
asko.schrey@accountor.fi

Robert Szabo, toimitusjohtaja, Matrisen
robert.szabo@matrisen.se

Seppo Niva, Executive Vice President, Outsourcing Scandinavia
tel: +358 40 588 35 80
seppo.niva@accountor.fi

Anna-Karin Lindeberg, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Matrisen
tel: +46 76-525 25 29
anna-karin.lindeberg@matrisen.se