2015_03_31
Talousuutiset

Accountor osti tamperelaisen tilitoimistoNIEMELÄ Oy:n

TilitoimistoNIEMELÄ Oy myy liiketoimintansa 1.4.2015 Accountorille. Kaupan myötä tilitoimistoNIEMELÄ Oy:n kaikki asiakkaat sekä henkilöstö siirtyvät osaksi Accountor Tampereen toimistoa.

TilitoimistoNIEMELÄ Oy on vuonna 2005 perustettu tamperelainen Taloushallintoliitto ry:n auktorisoima jäsentoimisto, joka palvelee asiakkaitaan viiden kirjanpitäjän voimin. Kaupan yhteydessä tilitoimistoNIEMELÄ Oy:n henkilöstöstä tulee accountorlaisia ja heillä on jatkossa mahdollisuus kehittyä yhdessä alan johtavan toimijan kanssa.

Asiakkaille ei koidu kaupasta muutoksia ja heitä palvellaan yhä parhaalla mahdollisella tavalla sekä samoilla yhteyshenkilöillä. Jatkossa asiakkailla on käytettävissään Accountorin laaja palveluvalikoima sekä mahdollisuus hyödyntää toimialan kehittyneimpiä sähköisen taloushallinnon palveluita.

”Meillä on Accountorin kanssa samanlaiset katsantakannat, joten yhdistyminen on luontevaa. Molemmilla toiminta perustuu vahvasti henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen palveluun sekä tyytyväiseen henkilöstöön”, tilitoimistoNIEMELÄ Oy:n toimitusjohtaja Margit Niemelä kertoo. ”Kauppa tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada laajempia palveluita sekä kehittää toimintaansa alan uusimpien sähköisten palvelujen avulla. Henkilöstöllä on puolestaan isommassa yhteisössä paremmat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet”, Niemelä kuvaa kaupan hyötyjä.

”Yrityskauppa vahvistaa asemaamme Pirkanmaalla entisestään ja on hienoa saada uusia ammattilaisia  ja asiakkuuksia Accountoriin. Toivotan uudet accountorlaiset ja heidän asiakkaansa lämpimästi tervetulleiksi taloon. Asiakkaillemme haluamme tarjota parasta palvelua: aina ajallaan ja oikein, asiantuntevasti ja aloitteellisesti”,  kertoo Suomen maajohtaja Outi Lähteenmäki-Lindman.

Lisätietoja:
Maajohtaja, Accountor,  Outi Lähteenmäki-Lindman, p. 050 520 1571, outi.lahteenmaki-lindman@accountor.fi
 

Lisää ajankohtaisia uutisia Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje