2015_09_02
Uutiset

HR4 liittyy yhteen Accountorin kanssa, joka laajentuu henkilöstöjohtamisen, HR-ulkoistuksen ja tutkimuksen alueelle

Lehdistötiedote 2.9.2015  klo 13:00

Yhdistymisen myötä sähköisten talous- ja henkilöstöhallintopalvelujen edelläkävijä Accountor jatkaa kasvuaan ja vahvistaa asemiaan kasvavalla henkilöstöjohtamisen alueella.

HR4 Group jatkaa itsenäisenä yrityksenä Accountor-konsernissa. HR4:llä on palveluksessaan noin 100 henkilöä ja asiakkaita yrityksellä on noin 350.

Kannattavasti kasvava HR4 on vahva brändi henkilöstöjohtamisen, tutkimuksen, kehittämisen ja ulkoistuksen alueella. Yhdistymisen myötä Accountor-konserni saa lisää osaajia henkilöstöjohtamisen palveluiden kasvun vauhdittamiseksi ja uuden lisäarvon tuottamiseksi asiakkaille.

Yhdistymisellä haetaan ennen kaikkea kasvua ja uutta liiketoimintaa. Yritysjärjestely luo HR4:lle mahdollisuuden kasvattaa toimintojaan ja avata uusia kehittymismahdollisuuksia olemassa olevalle henkilöstölle. HR4 Groupin nykyinen johto jatkaa tehtävissään.

”Voimme jatkossa tarjota sekä Accountorin että HR4:n asiakkaille erittäin laajan ja kehittyvän palvelukokonaisuuden talous- ja henkilöstöjohtamisen alueella yrityksen kaikissa tilanteissa.  HR4:n liityttyä konserniimme henkilöstöjohtamiseen liittyvien tutkimus-, konsultointi-, ulkoistus- ja ohjelmistopalveluiden liikevaihto nousee lähes 60 miljoonaan ja edustaa siis erittäin merkittävää toimintasektoria konsernissamme”, sanoo Accountorin toimitusjohtaja Asko Schrey.

”Accountor on kasvava, kansainvälinen toimija ja sähköisen talous- ja henkilöstöhallinnon edelläkävijä, mistä asiakkaamme hyötyvät. Järjestelyllä vauhditetaan HR4:n kasvua ja nostetaan liiketoiminta seuraavalle tasolle. Toiminta osana Accountor-konsernia luo myös uusia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen. Pystymme jatkossa yhteistyössä muiden Accountor-konsernin yhtiöiden kanssa kehittämään asiakkaiden tarpeisiin vastaavia konsepteja nopeammin ja laajemmin”, sanoo HR4 Groupin hallituksen puheenjohtaja Kai Myllyneva.

Lisätietoja:

Asko Schrey, toimitusjohtaja, Accountor Group
tel: +358 40 500 1655
asko.schrey@accountor.fi

Kai Myllyneva, hallituksen puheenjohtaja, HR4 Group Oy
tel: +358 400 702 634
kai.myllyneva@hr4.fi

Jarmo Lönnfors, toimitusjohtaja, HR4 Group Oy
puh. +358 500 405 178
jarmo.lonnfors@hr4.fi

 

Accountor

Accountor on yksi taloushallinnon, kirjanpidon ja henkilöstöhallinnon liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluiden ja -ohjelmistojen johtavista toimittajista Pohjoismaissa. Accountor toimii seitsemässä maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Alankomaissa, Ukrainassa ja Venäjällä. Accountorin ohjelmistovalikoima keskittyy taloushallintoon, kirjanpitoon ja henkilöstöhallintoon. Vuonna 2014 Accountorin liikevaihto oli 155 miljoonaa euroa ja sillä on yli 2 000 työntekijää sekä noin 30 000 asiakasta.

HR4

HR4 Group on vuonna 2005 perustettu, yrittäjäomisteinen kasvuyhtiö, joka tarjoaa henkilöstöjohtamisen tutkimus-, konsultointi- ja ulkoistuspalveluita kaiken kokoisille yrityksille. HR4 on henkilöstöjohtamisen palveluiden markkinajohtaja Suomessa. Konsernin vuoden 2014 liikevaihto oli noin 8,5 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on lähes 100 henkilöä. Lisätietoja www.hr4.fi