2015_06_17
Talousuutiset

Lappeenrantalainen Tilisaimaa Oy osaksi Accountoria

Tilisaimaa Oy:n liiketoiminta siirtyy osaksi Accountoria 17.6.2015 lähtien. Kaupan myötä Tilisaimaa Oy:n kaikki asiakkaat sekä henkilöstö siirtyvät osaksi Accountorin Lappeenrannan toimistoa.

Tilisaimaa Oy on vuonna 2011 perustettu lappeenrantalainen tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan neljän kirjanpitäjän voimin.  Kaupan myötä Tilisaimaan henkilöstö ja asiakkaat siirtyvät Accountoriin, ja heillä on jatkossa mahdollisuus kehittyä alan johtavan toimijan kanssa.

”Meillä on Accountorin kanssa samanlaiset katsantakannat, joten yhdistyminen on luontevaa. Molemmilla toiminta perustuu vahvasti henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen palveluun sekä tyytyväiseen henkilöstöön”, Tilisaimaa Oy:n yrittäjä Kirsi Björn kertoo.

Tilisaimaan asiakkaille ei koidu kaupasta muutoksia ja heitä palvellaan yhä parhaalla mahdollisella tavalla sekä samoilla tutuilla yhteyshenkilöillä. Kaupan johdosta asiakkailla on nyt myös käytettävissään Accountorin laaja palveluvalikoima.

”Liittyminen osaksi Accountoria tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada laajempia palveluita sekä kehittää toimintaansa alan uusimpien sähköisten palvelujen avulla. Henkilöstöllä on puolestaan isommassa yhteisössä paremmat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet”, Björn kuvaa kaupan hyötyjä.

”Kauppa vahvistaa asemaamme Lappeenrannassa entisestään ja on hienoa saada uusia ammattilaisia ja asiakkuuksia Accountoriin. Toivotan uudet accountorlaiset ja heidän asiakkaansa lämpimästi tervetulleiksi taloon. Asiakkaillemme haluamme tarjota parasta palvelua: aina ajallaan ja oikein, asiantuntevasti ja aloitteellisesti”, kertoo Suomen maajohtaja Jan-Erik Malén.

Lisätietoja:
Accountor, maajohtaja Jan-Erik Malén, puh. 050 577 4281, jan-erik.malen@accountor.fi
 

Lisää ajankohtaisia uutisia Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje