2015_03_31
Uutiset

Raportit varmaan talteen

Accountor Plus Arkistointi on verkossa toimiva sähköisen palkkahallinnon arkistopalvelu. Palvelu on tarkoitettu Mepco HRM -asiakkaille. Plus Arkistointi -palvelun avulla voit arkistoida kaikki palkkapalveluidesi lakisääteiset dokumentit. Palvelun lisäosan hankkimalla voit tallentaa arkistoon myös yrityksesi muut tärkeät dokumentit ja raportit.

Accountorin kehityspäällikkö Johanna Simonsen nostaa arkistopalvelun eduiksi raporttien helpon löydettävyyden, hyvän tietoturvan sekä mahdollisuuden selata ja tulostaa raportteja ajasta ja paikasta riippumatta nettiselaimella. Arkistoidut dokumentit tallentuvat Accountorin suojatulle palvelimelle, joka varmuuskopioidaan säännöllisesti.

”Palvelu säästää aikaa ja vaivaa, sillä tarvittavat raportit löytyvät nopeasti helppokäyttöisen ja monipuolisen hakutoiminnon avulla. Lakisääteisiä raportteja ei myöskään tarvitse enää säilyttää tilaa vievissä kansioissa. Asiakkaamme voivat olla varmoja, että raportit ovat turvassa lain edellyttämän pitkän säilytysajan”, Simonsen sanoo.

Kaikki raportit tallennetaan arkistoon pdf-muodossa, eikä käyttäjä pääse niitä poistamaan. Näin varmistetaan, että raportit ovat kaikissa tilanteissa turvassa.

Tilaa yrityksen kaikille dokumenteille

Tallennettavat raportit voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeeseen. Simonsenin mukaan Arkistoon on mahdollista luoda erilaisia rooleja ja niille tarvittavia käyttöoikeuksia. Näin raportit saadaan näkymään kaikille tietoja tarvitseville, mutta tietojen näkyvyyttä eri rooleissa toimiville pystytään rajaamaan.

”Esimerkiksi HR:lle, kirjanpitäjälle, tilintarkastajille ja yrityksen johdolle luodaan erilaiset roolit ja käyttöoikeudet, jolloin he pääsevät tutustumaan raportteihin niiltä osin kuin on tarpeellista. Näin voidaan huomioida palkkatietojen sensitiivinen luonne”, Simonsen toteaa.

Accountor Plus Arkistoon voidaan arkistoida palkkaraporttien lisäksi myös muut yrityksen tärkeät raportit ja sopimukset. Tämä onnistuu hankkimalla arkistointipalvelun lisäosan, jonka avulla yritys pystyy tekemään raporttien tallentamisen itsenäisesti.

”Arkistossa ei ole tilarajoituksia, joten tallennuskapasiteetin rajat eivät tule vastaan. Muiden kuin palkkahallinnon raporttien arkistoinnista perimme raporttikohtaisen maksun, joten asiakkaamme eivät maksa käyttämättömästä tilasta.”
 

Lisää ajankohtaisia uutisia Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje