2016_08_22
Uutiset

Accountor Go — notkea kirjanpitopalvelu yksinyrittäjälle

Accountor Go on erityisesti yksinyrittäjien tarpeisiin suunniteltu helppokäyttöinen kirjanpitopalvelu. Se sisältää nettikirjanpidon, tilinpäätöksen sekä kirjanpitäjän tuen. Koko paketin saat käyttöösi 80 eurolla kuussa.

Accountorin tuotepäällikön Tuomas Muurikaisen mukaan Accountor Go on täysin uudenlainen, mobiililaitteisiin suunniteltu palvelukokonaisuus, jonka tarkoituksena on tehdä toiminimi- ja yksinyrittäjien taloushallinnosta mahdollisimman helppoa. Vastaavaa palvelua ei ole markkinoilla ollut aiemmin tarjolla.

Selainpohjaisen palvelun käyttäminen onnistuu missä ja milloin tahansa, kunhan käytössä on verkkoyhteys ja tietokone tai mobiililaite.

– Accountor Go:n kehittämisessä on panostettu erityisesti helppokäyttöisyyteen. Uskonkin käytön luonnistuvan ongelmitta kaikilta asiakkailtamme, Muurikainen sanoo.

Paperikuitit historiaan

Accountor Go linkitetään asiakkaan verkkopankkiin, joten laskujen maksaminen, myynnin raportointi ja tilitapahtumien seuraaminen onnistuvat kätevästi. Yrityksen ostokuitit voi kuvata vaivattomasti Android- ja iOS-laitteisiin ladattavalla mobiilisovelluksella, joten paperikuitteja ei tarvitse enää pyöritellä lompakossa. Mikä parasta ostolaskut kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoon.

– Accountor Go tekee yrityksen kirjanpidosta paperittoman, joten irrallisia kuitteja ja ostolaskuja ei tarvitse enää kiikuttaa tilitoimistoon. Palvelu on tehty erittäin helppokäyttöiseksi ja hinnoittelu on selkeä. 80 euron kiinteä kuukausihinta varmistaa sen, ettei asiakkaalle tule yllättäviä kuluja, Muurikainen kertoo.

Kirjanpitäjä aina taustatukena

Accountor Go on kehitetty yhdessä taksi- ja kauneusalan yrittäjien kanssa. Palvelusta onkin räätälöity versiot, jotka soveltuvat erityisesti näiden toimialojen tarpeisiin. Muurikainen kuitenkin painottaa, että Accountor Go taipuu lähes kaikkien yksinyrittäjien työkaluksi.

– Palvelu on niin helppokäyttöinen, että asiakas pystyy pyörittämään kirjanpitoa pitkälti itsenäisesti. Accountorin kirjanpitäjä on kuitenkin aina tarvittaessa apuna ja tarkastaa kirjausten oikeellisuuden. Kirjanpitäjä vastaa myös tilinpäätöksen ja veroilmoituksen tekemisestä, Muurikainen muistuttaa.

Kerromme mielellämme lisää palvelusta. Saat meihin yhteyden yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen go@accountor.fi

Tutustu Accountor Go -palveluun Ota yhteyttä