2016_11_23
Uutiset

Accountor Rekryratkaisu tehostaa rekrytointia

Accountor tuo markkinoille sähköisen Rekryratkaisu-palvelun, joka helpottaa ja nopeuttaa yritysten rekrytointiprosessia.

– Rekryratkaisu on palvelu, jonka avulla yritys voi hoitaa koko rekrytointiprosessinsa ammattimaisesti ja tehokkaasti. Se soveltuu kaikkien yritysten käyttöön toimialasta ja koosta riippumatta, Accountorin kehitysjohtaja Outi Vuorio kertoo innoissaan.

Vuorion mukaan kyseessä on pilvipalvelu, joka sisältää digitaalisen työpaikkailmoituspohjan ja valmiit yhteydet sosiaalisen medioiden julkaisukanaviin, hakulomakkeen sekä saapuneiden hakemusten tietoturvallisen arkistoinnin. Palveluun kuuluvilla työkaluilla hakijoita voidaan vertailla keskenään.

Hakijoiden vertailu helppoa ja nopeaa

Rekryratkaisussa työpaikkailmoitus tehdään sähköisen työpaikkailmoituspohjan avulla. Kun ilmoitus on valmis, se voidaan linkittää yrityksen sähköisiin kanaviin, esimerkiksi omille rekrytointisivuille. Hakulomake syntyy yhtä lailla helposti. Valittavana on lyhyt, keskipitkä ja pitkä lomakeversio. Kun hakijat ovat täyttäneet ja lähettäneet hakemuksensa, ne tallentuvat automaattisesti palveluun.

– Hakemusten vertailu on yksinkertaista, koska kaikki hakemukset ovat samassa muodossa. Käytettävissä on erilaisia tapoja, joilla hakemuksia voidaan lajitella ja suodattaa. Esimerkiksi ne hakijat, jotka eivät täytä määriteltyjä valintakriteerejä, voidaan helposti rajata ulos. Kymmeniä tai satoja hakemuksia ei siis tarvitse kahlata manuaalisesti läpi. Tämä nopeuttaa prosessia valtavasti, Vuorio sanoo.

Rekryratkaisun hinta ei perustu käyttäjämäärään, joten rekrytointiprosessiin voi osallistua useita päätöksentekijöitä. Jokainen heistä pääsee tutustumaan hakemuksiin ja kommentoimaan niitä toisille. Näin rekrytointitiimin viestintä paranee. Kaikki toimenpiteet tallentuvat palveluun, joten tiimin jäsenet pysyvät kärryillä hakuprosessin etenemisestä. Rekryratkaisu helpottaa myös viestintää hakijoiden suuntaan.

– Rekrytointiprosessi vaikuttaa voimakkaasti työnantajamielikuvaan. Palvelumme avulla tieto hakuprosessin etenemisestä saadaan välitettyä nopeasti ja luotettavasti hakijoille. Tämä parantaa hakijoiden mielikuvaa yrityksestä.

Edullinen hinta, ei sitoutumisvelvoitetta

Vuorio kertoo, että Rekryratkaisusta on haluttu luoda helposti ja nopeasti käyttöönotettava sekä edullinen palvelu. Sellainen, minkä pienetkin yritykset voivat ottaa vaivatta käyttöön.

– Asiakkaan ei tarvitse sitoutua palveluun pitkäksi aikaa, sillä myymme palvelua yksi rekrytointiprosessi kerrallaan. Saamme julkaistua ilmoituksen päivässä sopimuksen tekemisen jälkeen, Vuorio lupaa.

Palvelun rekrytointikohtainen hinta ilman yrityskohtaista räätälöintiä on 350 euroa. Jos ilmoitukseen, hakulomakkeeseen ja hakijoille lähetettäviin viesteihin halutaan yrityksen logo, muita brändielementtejä ja räätälöityjä kysymyksiä hinta on 500 euroa.

Rekryratkaisua voidaan käyttää myös avointen hakuilmoitusten tekoon. Puoli vuotta voimassa olevien avointen hakemusten hinnat ovat räätälöimättömälle ilmoitukselle 600 euroa ja räätälöidylle ilmoitukselle 750 euroa. Avoimen ilmoituksen voi uusia puolen vuoden välein 250 euron lisähintaan.

Oma yhteyshenkilösi tai myyntimme (myynti@accountor.fi / 0207442000) kertoo sinulle palvelusta mielellään lisää. 

Lue lisää palvelusta täältä.

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje