2016_11_17
Uutiset

Apua yrityksen perustamiseen

Mikä yritysmuoto kannattaa valita? Mitä sopimuksia tarvitsen ja miten teen tarvittavat rekisteröinnit? Yrityksen käynnistämisvaiheessa riittää tehtävää. Accountorin yrityslakimiesten avulla rakennat yritystoiminnallesi tukevan perustan.

Accountorin yrityslakimiehiltä saat konkreettisia neuvoja ja käytännön apua perustamistoimiin. Yrityslakimies Janette Liespuun mukaan yrittäjän kanssa käydään alkuun läpi millaisia asioita aloittamisessa olisi hyvä ottaa huomioon ja missä asioissa Accountorin asiantuntija voi auttaa.

– Räätälöimme palvelumme sinun ja yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Autamme valitsemaan yrityksellesi parhaiten soveltuvan toimintamuodon, teemme perustamistoimet, laadimme tarvittavat sopimukset, kuten osakassopimuksen, sekä muut tarvitsemasi asiakirjapohjat ja konsultoimme esimerkiksi veroasioissa, Liespuu summaa.

Yrityslakimiehen palveluiden ansiosta sinulle jää enemmän aikaa asiakkaiden hankkimiseen, tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen sekä yhteistyöverkoston rakentamiseen. Varmistut myös siitä, että yrityksesi perustamiseen liittyvät toimet on tehty huolellisesti ja sopimuksiin on sisällytetty kaikki tarvittavat asiat . Yrityksesi kannalta on myös hyödyksi, että saat ulkopuolisen asiantuntijan arvion yritystoiminnastasi, sen tarpeista sekä perustamisvaiheessa huomioitavista seikoista.

– Monesti yritykset pistetään pystyyn nopealla aikataululla, jolloin esimerkiksi osakassopimukset saattavat jäädä tekemättä tai työntekijöitä rekrytoitaessa ei huomioida riittävällä tasolla käytettävän työsopimuspohjan soveltuvuutta yrityksen toimintaan, Liespuu toteaa.

Tiedät hinnan etukäteen

Yrityksen perustamiseen liittyvien palvelujen hinta riippuu mm. perustettavan yhtiön toimintamuodosta, toimialasta sekä yritystoiminnan laajuudesta käynnistysvaiheessa.

– Pyrimme rakentamaan asiakkaalle kustannustehokkaan palvelun. Se sisältää asiakkaan tarvitsemat asiakirjat sekä konsultoinnin siitä, millaisia juridisia tai verotuksellisia asioita mielestämme liiketoiminnan harjoittamisessa tulisi huomioida. Alkukartoituksen jälkeen annamme hinta-arvion kokonaisuudesta, Liespuu sanoo.

Yrityksen perustamispalvelut soveltuvat uusien kotimaisten yritysten lisäksi myös ulkomaisille yrityksille, jotka aloittavat yritystoimintaa Suomessa.

– Yritystoimintaa sääntelevä lainsäädäntö ja toimialakohtaiset käytännöt eroavat maittain. Kun liiketoiminta käynnistetään uudessa maassa, tarvitaankin aina tietoa kohdemaan käytännöistä. Me pystymme auttamaan maahan tulevia yrityksiä perustamistoimenpiteiden lisäksi esimerkiksi vero- ja työlainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä. Saman talon sisältä asiakas saa tarvittaessa myös kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelut, kun yritystoiminta on käynnistynyt. 

Lähde: Yrityslakimies Janette Liespuu

Jäikö joku artikkelissa askarruttamaan mieltäsi? Lähetä sähköpostia asiantuntija@accountor.fi -osoitteeseen, niin jatketaan keskustelua aiheesta.

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje