2016_01_20
Uutiset

Mikä olisi sinun yrityksellesi paras toiminnan muoto?

Accountorin asiantuntijat mukana yrityksesi muutostilanteissa

Accountorin vahvuus on juridisen, verotuksellisen ja taloushallinnollisen osaamisen yhdistäminen asiakasta palvelevaksi kokonaispaketiksi. Yritystoiminnassa tulee eteen tilanteita, jolloin on tarpeellista harkita yhtiömuodon muuttamista. Syitä tähän voi olla monia, kuten uusien omistajien ottaminen mukaan tai omistajan henkilökohtainen verosuunnittelu. Yhtiöiden sulautumista taas kannattaa harkita esimerkiksi, kun halutaan yksinkertaistaa konsernirakennetta tai vähentää hallinnollisia kuluja.

Miten voimme auttaa?

  • Analysoimme yrityksellesi parhaan toiminnan muodon sekä talouden että hallinnon näkökulmat huomioiden
  • Toteutamme yritysmuodon muutoksen, sulautumisen, jakautumisen tai muun tarvittavan järjestelyn
  • Hoidamme puolestasi järjestelyyn liittyvät rekisteröinnit ja dokumentoinnit

Miten etenemme?

Accountorin asiantuntijat selvittävät ensin, mikä olisi yrityksellesi paras toiminnan muoto sekä taloudelliselta että hallinnolliselta kannalta. Tekemämme selvityksen perusteella hoidamme myös toteutuksen puolestasi, oli sitten kyse yhtiömuodon muutoksesta, sulautumisesta, jakautumisesta tai muusta muutoksesta.

Me hoidamme dokumentoinnin ja rekisteröinnit, avustamme neuvotteluissa ja organisoimme tilintarkastajien lausunnot. Sinä voit keskittyä yrityksesi liiketoimintaan koko muutosprosessin ajan. Ota yhteyttä hyvissä ajoin Accountorin laki- ja veroasiantuntijoihin, niin etsitään yhdessä yrityksellesi paras toiminnan muoto.

 

Ota yhteyttä:

Susanna Jaakkola
Yrityslakimies
susanna.jaakkola@accountor.fi
040 505 9369

Lue lisää ajankohtaisia uutisia Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje