2016_05_23
Uutiset

Talousjohtaja vuokralle

Tarvitsetko talouden huippuosaajaa hankkeesi edistäjäksi tai jatkuvampaan tarpeeseen? Accountor tarjoaa lisäresursseja ja asiantuntijuutta yrityksesi talouden kehittämiseen juuri silloin, kun sitä tarvitset. Etkä maksa turhasta.

Vuokratalouspäällikkö

Monilla yrityksillä on aika ajoin tarvetta saada riveihinsä talousalan huippuosaaja. Joskus asiantuntijaa tarvitaan kuitenkin vain tilapäisesti tai osa-aikaisesti, joten sopivaa henkilöä ei kannata palkata kokoaikaiseen työsuhteeseen. Liiketoimintajohtaja Mikael Strannin mukaan Accountorin tarjoamat talouden johtamisen palvelut on suunnattu juuri tällaisten yritysten tarpeisiin. Monesti ne on yhdistetty muihin Accountorin tarjoamiin talous- ja palkkahallinnon palveluihin.

Kyse on käytännössä siitä, että Accountorin asiantuntija tekee asiakkaan ohjauksessa hänelle määriteltyjä työtehtäviä. Useimmiten työskentely tapahtuu asiakasyrityksen tiloissa. Asiakkaan tarpeesta riippuen voidaan puhua vuokracontrollerista, -talouspäälliköstä tai -talousjohtajasta.

Talousasiantuntija projektiin, osa-aikaiseksi lisäresurssiksi tai sijaiseksi

–Pystymme tarjoamaan asiakkaidemme käyttöön kokeneiden talousasiantuntijoiden työpanoksen niin pitkäksi aikaa, kun he tarvitsevat. Työrupeama voi rajoittua tiettyyn projektiin, mutta asiantuntijamme voi työskennellä asiakasyrityksessä jatkuvastikin, esimerkiksi 2–3 päivää viikossa. Asiakkaalle tämä on hyvin kustannustehokas vaihtoehto. Hän maksaa vain siitä resurssista, jonka todella tarvitsee, Strann sanoo.

Ulkopuolista asiantuntijaa kaivataan esimerkiksi kehittämään johdon raportointia tai yrityksen sisäistä laskentaa. Työtehtäviin voi kuulua vaikkapa kannattavuuslaskelmien, kassavirta-analyysien tai rahoitus- ja investointilaskelmien tekeminen.

– Palvelustamme on asiakkaille suurta apua myös nopeissa ja yllättävissä tilanteissa, esimerkiksi controllerin tai talousjohtajan sairastuessa tai irtisanoutuessa. Rutinoituneet, pitkään alalla toimineet asiantuntijamme pystyvät ottamaan asiakkaan taloushallinnon nopeasti vastuulleen, joten asiakasyrityksemme liiketoiminnalle ei ennätä aiheutua avainhenkilön poissaolosta haittaa, Strann kertoo.

Onko sinun yritykselläsi tarvetta talousalan huippuosaajalle? Kysy talouden johtamisen palveluistamme liiketoimintajohtaja Mikael Strannilta 050 324 3582 tai mikael.strann@accountor.fi.

Lue lisää vuokratalouspäällikköpalvelusta

 

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje