2016_03_17
Uutiset

Tarvitsetko apua laki- ja veroasioissa?

Accountorilta saat nopeat ja selkeät vastaukset kaikkiin juridiikkaa ja verotusta koskeviin kysymyksiisi.

Lakiasianpäällikkö Anna-Maija Marjakangas kertoo, että Accountorin laki- ja veroneuvontapalvelutiimiin kannattaa olla yhteydessä, kun tarvitset asiantuntija-apua talouteen, juridiikkaan tai verotukseen liittyvissä tilanteissa. Apua on saatavissa esimerkiksi yrityksen perustamiseen ja yhtiömuodon muuttamiseen, sopimusten ja kauppakirjojen laatimiseen, sukupolvenvaihdoksiin, yritysjärjestelyihin, yrityksen arvonmääritykseen ja yrityskauppatilanteeseen, työ- ja yhtiöoikeudellisiin kysymyksiin sekä verotukseen.

– Kaikki lakimiehemme palvelevat laaja-alaisesti erilaisissa toimeksiannoissa. Jokaisella lakimiehellä on myös oma erikoisosaamisalueensa, joten apu löytyy meiltä lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lisäksi talouskonsulttimme tuovat talouden erityisasiantuntijuutta erilaisten järjestelyiden taloudelliseen puoleen. Yhdistämme talouden, verotuksen ja juridiikan näkökulmat palveluksi, joka tuottaa asiakkaalle aitoa lisäarvoa. Olemme parhaillaan rekrytoimassa uusia työntekijöitä, joten jatkossa laki- ja veroneuvontapalvelumme vahvistuvat entisestään, Marjakangas sanoo.

Monesti lakipalvelut mielletään kalliiksi, joten yhteydenottoa saatetaan arastella. Accountorilta yllätyslaskuja ei ole kuitenkaan luvassa. Marjakangas painottaa, että asiakkaalle kerrotaan aina etukäteen, mitä palvelu tulee sisältämään ja mitä se maksaa. Suuremmista toimeksiannoista asiakkaalle toimitetaan aina ensin tarjous.

– Meihin voi aina olla yhteydessä ja kysyä tarjousta, Marjakangas kertoo.

Vastaukset selkokielellä

Lainsäädäntöön ja verotukseen liittyviä asioita pidetään usein vaikeaselkoisina ja hankalasti omaksuttavina. Monet lakifirmojen tarjoamia palveluja hyödyntäneet ovat saattaneet kokea, että asiat ovat jääneet avoimiksi. Marjakangas lupaa, että Accountorilla toimitaan toisin.

– Palvelemme nopeasti, tehokkaasti ja selkokielellä. Annamme asiakkaidemme kysymyksiin käytännönläheiset ja ymmärrettävät vastaukset ja tarjoamme heidän tarpeeseensa soveltuvan valmiin paketin. Tästä olemmekin saaneet asiakkailtamme erittäin hyvää palautetta, Marjakangas sanoo.

Lakimiehiin saa nopeasti yhteyden oman kirjanpitäjän, asiakkuusjohtajan tai -päällikön kautta. Lakimiehiin voi olla yhteydessä myös suoraan tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen asiantuntija@accountor.fi

Lue lisää:

Näin asiakkaamme kertoo Accountorin lakipalveluista

 

Lue lisää ajankohtaisia uutisia Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje