2016_09_26
Uutiset

Täsmäapua työsuhdeasioiden hoitoon

Accountor Työsuhdetuki tuo kokeneiden HR-asiantuntijoiden osaamisen yrityksesi käyttöön juuri silloin, kun sitä tarvitset. Mikä parasta, maksat vain ja ainoastaan käytetyistä työtunneista.

Accountorin lakiasiainpäällikkö Anna-Maija Marjakankaan mukaan Accountor Työsuhdetuki soveltuu erityisesti sellaisille pk-yrityksille, joiden palkkalistoilla ei ole omaa HR-osaajaa.

– Kaikissa työllistävissä yrityksissä henkilöstöasioita pitää kehittää ja koordinoida. Monissa yrityksissä henkilöstöjohtamisen tehtäviä ei ole kuitenkaan niin paljon ja säännönmukaisesti, että kokopäiväistä HR-osaajaa kannattaisi rekrytoida. Niinpä henkilöstöhallinto voi langeta jo muutenkin kiireisen toimitus- tai talousjohtajan harteille. Kun yritys ottaa käyttöönsä Accountor Työsuhdetuki -palvelun, yrityksen resursseja säästyy ja johto voi keskittyä päätehtäviinsä. Palvelu on jatkuvasti saatavilla, mutta kuluja syntyy vain todellisen käytön mukaan, Marjakangas kertoo.

Asiantuntija tueksi kaikkiin työsuhdeasioiden haasteisiin

Accountor Työsuhdetuki tarjoaa pikaisen avun esimerkiksi silloin, kun yrityksen ratkaistavana on jokin osaamista vaativa työsuhdeasioihin liittyvä haaste tai yritykselle tulisi luoda HR-toimintoihin liittyviä dokumentteja, vaikkapa sopimuksia, ohjeistuksia tai lakisääteisiä suunnitelmia. Toisaalta Työsuhdetuki tarjoaa yhtä lailla avun silloin, kun yrityksen resurssit eivät riitä työsuhdeasioiden arkirutiineihin liittyvien ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

– Asiakkaalla on aina käytössään omaan tilanteeseensa parhaiten soveltuva työsuhdeasioiden hoitamiseen tarvittava osaaminen, Marjakangas vakuuttaa.

Palvelun käynnistysvaiheessa Accountorin ja asiakkaan yhteyshenkilöt tapaavat alkukartoituksen merkeissä. Kartoituksen tavoitteena on käydä lävitse asiakkaan henkilöstöhallintoon liittyvät keskeiset asiat, jotta Työsuhdetuki-palvelu pystyttäisiin tuottamaan jatkossa mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti.

– Kartoituksen jälkeen palvelu on asiakkaan käytössä tarpeen mukaan. Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa sähköpostilla ja puhelimella maanantaista perjantaihin kello 9 – 16. Lupaamme ottaa asian käsiteltäväksi 24 tunnin kuluessa. Laskutamme asiakasta toteutuneiden tuntien mukaan, Marjakangas sanoo.

Lisätietoja: tyosuhdetuki@accountor.fi

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje