2017_06_01
Uutiset

Accountor ostaa Hawcon Tilit Oy:n

Accountor laajentaa toimintaansa Kaakkois- ja Etelä-Suomessa yrityskaupalla

Pohjois-Euroopan johtava talous- ja palkkahallinnon palvelujen tarjoaja Accountor on ostanut tilitoimistopalveluihin erikoistuneen kotkalaisen Hawcon Tilit Oy:n liiketoiminnan. Kaupassa Accountorille siirtyy Hawcon Tilit Oy:n 17 työntekijää ja noin 140 yritysasiakasta. Yrityskauppa vahvistaa Accountorin laajaa osaamista ja asiakaskantaa.

- Hawconin osaava henkilöstö ja hyvin hoidetut asiakassuhteet tekivät meihin vaikutuksen. Haluamme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja toimialan parasta osaamista. Kaupan myötä vahvistamme osaamistamme Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueella. Tuomme Hawconin asiakkaille entistä kattavampia palveluvaihtoehtoja sähköiseen taloushallintoon ja henkilöstölle monipuolisempia mahdollisuuksia kehittyä urallaan, kertoo Accountorin liiketoimintajohtaja Jukka Koskela.

- Liiketoimintakauppa tukee strategiaa, jonka Hawcon on valinnut palvellakseen asiakkaitaan. Taloushallinto kehittyy ja sähköistyy nopeasti, ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdollisuudet näistä asioista hyötymiseksi. Markkinajohtajana ja sähköisen taloushallinnon edelläkävijänä Accountor on tässä asiakkaillemme erinomainen kumppani, sanoo Hawcon Tilit Oy:n toimitusjohtaja Henna Mäkinen.

Lisätietoja

Liiketoimintajohtaja, Accountor, Jukka Koskela, p. 040 481 9949, jukka.koskela@accountor.fi
Toimitusjohtaja, Hawcon Tilit Oy, Henna Mäkinen, p. 040 001 7505, henna.makinen@hawcon.fi

Hawcon on perustettu 1992 ja se tuottaa taloushallinnon palveluja. Tuotamme asiakkaalle liiketoiminnan suunnittelussa ja ohjauksessa tarvittavaa tietoa eri taloushallinnon osa-alueilta.

Lisää ajankohtaisia uutisia