2017_01_17
Uutiset

Accountor on sitoutunut korkeaan tietosuojan tasoon

Accountor on sitoutunut varmistamaan tietosuojan korkean tason toiminnassaan, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasti ja turvallisesti.

EU hyväksyi kesällä 2016 uuden tietosuoja-asetuksen, mikä tulee voimaan kaikissa EU-jäsenvaltioissa 24.5.2018. Asetuksella on merkittäviä vaikutuksia henkilötietojen käsittelyyn ja jokaisen henkilötietoja käsittelevän yrityksen tulee saattaa toimintansa asetuksen vaatimusten mukaiseksi voimaantulon ajankohtaan mennessä. Tietosuoja-asetuksen tavoitteena on parantaa henkilötietojen suojan tasoa EU-maissa ja varmistaa, että yksityishenkilöillä on entistä paremmat mahdollisuudet tietää, missä ja miten heitä koskevia tietoja käsitellään.

Myös Accountor käsittelee palveluissaan asiakkaiden toimeksiannosta henkilötietoja ja Accountor on sitoutunut varmistamaan tietosuojan korkean tason toiminnassaan, jotta pystyy palvelemaan asiakkaitaan laadukkaasti ja turvallisesti. Accountor on aloittanut EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämien muutosten toteuttamisen ja tulee päivittämään toimintamallin sekä sisäiset että ulkoiset ohjeistukset ja sopimukset uuden asetuksen vaatimusten mukaisiksi. Tulemme tiedottamme tarkemmin muutoksista myöhemmin tänä vuonna.

Lisätietoja lakiasiainpäällikkö Anna-Maija Marjakangas, anna-maija.marjakangas@accountor.fi.

Lisää aiheesta:

EU kiristää tietosuojavaatimuksia

Tietosuoja pilvipalveluissa

Tietosuoja murroksessa

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje