2017_11_17
Uutiset

eTaskulla kuitit vaivattomasti kirjanpitoon

Suosittu eTasku-kuittiohjelmisto on vihdoinkin saatavilla osana Accountorin palveluita. eTasku on Suomen suosituin kuittiohjelmisto ja se on käytössä jo yli 15.000 yrityksessä. Älypuhelinsovellus on erittäin yksinkertainen käyttää, sillä otetaan kuitista kuva, jolloin kuitti on välittömästi kirjanpitäjän käsiteltävänä ja paperisen kuitin voi heittää roskiin. Kuitit eivät pääse näin hukkumaan eikä niitä tarvitse skannailla tai toimittaa paperisina tilitoimistoon. Kun kuitit toimittaa heti kulun synnyttyä kirjanpitäjälle, ovat kuitit myös aina ajan tasalla eikä viimeinen aineiston toimituspäivä paina kuittien osalta mieltä.
Nyt joku voi ajatella, että en ole tottunut käyttämään tuollaisia sovelluksia. 

- eTasku on usealle henkilölle ollut se ensimmäinen sovellus, jonka hän on ladannut älypuhelimelleen”. Suurin osa käyttäjistämme on ottanut sovelluksen itsenäisesti käyttöön ja loputkin onnistuvat siinä helposti asiantuntijamme opastuksella, kertoo Olli Kivelä eTaskulta. 

- Kymmenet Accountorin asiakkaat ovat nyt hyödyntäneet eTaskua, ja palaute on ollut niin positiivista, että haluamme sovelluksen mahdollisemman monen asiakkaamme käyttöön”, kertoo Taru Karhu-Männikkö Accountorilta.

Jos olet kiinnostunut eTaskusta, ota yhteyttä yhteyshenkilöösi tai jätä yhteydenottopyyntö. Sovellus sopii kaikille yrityksille, joilla on kuitteja.

 

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje