2017_01_17
Uutiset

Lakitukipuhelin – nopea apu pienempiin kysymyksiin

Accountorin lakitukipuhelin tuo nopean ja kustannustehokkaan kanavan yritystoimintaan liittyvien pienten lainopillisten kysymysten selvittämiseen.

Lakiasianpäällikkö Anna-Maija Marjakankaan mukaan lakitukipuhelin ei ole sinällään uusi palvelu, sillä Accountorin yrityslakimiehet ovat auttaneet yrityksiä aiemminkin vastaavissa kysymyksissä. Lakitukipuhelin on kuitenkin uusi ja asiakkaiden kannalta aiempaa vaivattomampi palvelukanava.

– Halusimme kehittää asiakkaillemme helpomman ja nopeamman tavan olla lakimieheen yhteydessä. Yritysjuristimme on tavoitettavissa puhelimitse kaikkina arkipäivinä kello 9–15 välillä. Lakitukipuhelin soveltuu erityisesti pienten, yritystoiminnassa arkipäiväisten juridisten kysymysten selvittämiseen, Marjakangas kertoo.

Tavanomaisiin ja yksiselitteisiin kysymyksiin asiakas saa usein ratkaisun puhelun aikana. Monesti esimerkiksi työsuhteisiin, hallituksen ja toimitusjohtajan vastuunjakoon, tilaajavastuuasioihin sekä yritysmuodon muuttamiseen liittyviin yksittäisiin kysymyksiin pystytään antamaan vastaus saman tien. Vastauksen saa puhelimitse samoin myös moniin muihin kysymyksiin, jotka eivät edellytä tausta-aineistoon perehtymistä.

Sen sijaan verotukseen ja yrityskauppoihin liittyvät kysymykset saattavat edellyttää enemmän selvittelytyötä. Näidenkin asioiden selvittely saa kuitenkin vireille lakitukipuhelimeen soittamalla.

Selkeä ja edullinen hinnoittelu

Jos kysymys edellyttää yrityslakimieheltä pidempiaikaisempaa selvitystyötä, sovitaan toteutettavasta toimeksiannosta ja sen aikataulusta erikseen. Tällöin asiakkaalle kerrotaan puhelimessa, kuinka kauan asian selvittämiseen menee aikaa ja annetaan työstä kustannusarvio tai kiinteä hinta.

– Lakitukipuhelimessa annettu palvelu maksaa 4,006 euroa minuutilta ja laskutus perustuu puhelun todelliseen pituuteen. Monesti lakitoimistot veloittavat lyhyistäkin puheluista minimissään tuntitaksan. Meillä on etuna myös se, että palvelumaksu kirjautuu asiakkaan puhelinlaskulle. Erillisiä laskuja ei siis lähetetä asiakkaan vaivoiksi.

Tarvitsetko sinä nopean vastauksen johonkin juridiseen kysymykseen?

Soita Accountorin lakitukipuhelimeen puh. 0600 390 110

Palvelu on avoinna arkisin klo 9–15, palvelumaksu 4,006 e/min.
Jos linja on varattuna, soitathan hetken päästä uudelleen. Emme valitettavasti pysty soittamaan sinulle takaisin.

Jäikö joku artikkelissa askarruttamaan mieltäsi? Lähetä sähköpostia asiantuntija@accountor.fi –osoitteeseen, niin jatketaan keskustelua aiheesta.

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje