2017_05_29
Uutiset

Mappien aika ohi: pienyrityksen kirjanpito nyt helposti digiin

Accountor Easy on pienyrittäjän tilitoimistopalvelu, joka sisältää kirjanpidon, palkanlaskennan ja tarkan talouden seurannan. Accountor Easy -palvelun ansiosta yrityksen ei enää tarvitse käsitellä yhtäkään paperilaskua. Ostolaskut tulevat ohjelmistoon sähköisinä joko verkkolaskuina tai yrityksen oman laskutusosoitteen kautta. Sieltä ne tarvitsee vain käydä hyväksymässä ja maksamassa. Saman mobiilisti käytettävän palvelun kautta saat lähetettyä helposti myös yrityksesi myyntilaskut.

- Palvelu sopii erityisen hyvin pienyrittäjille, toimialasta riippumatta. Accountor Easy -palvelun avulla on helppo modernisoida laskutuskäytännöt ja hypätä myös sen osalta digiaikaan, kertoo kehityspäällikkö Kimmo Kähkönen.

- Accountor Easy notkistaa ja nopeuttaa ostolaskujen käsittelyä ja myyntilaskutusta. Lisäksi palvelussa on myös erinomainen työkalu raportointiin, jolla tuottaa tyylikkäät ja dynaamiset raportit. Näiden avulla voit seurata taloustietojen kehitystä pidemmällä aikavälillä. Nämä tiedot ovat yrittäjälle elintärkeitä ja avuksi myös esimerkiksi toimintaa kasvatettaessa.

Accountor Easy -palvelun käyttöönotto on nopeaa ja helppoa. Mitään erillistä ohjelmistoa ei tarvitse asentaa, sillä Accountor Easy toimii täysin pilvipalveluna: riittää, että käytössäsi on nettiyhteys. Accountor opastaa käyttöön ja tarjoaa myös teknistä tukea, joten laajempaa tietoteknistä osaamista ei tarvita.

Accountor Easy toimii myös älypuhelimella.

- Esimerkiksi asiakkaan luona suoritettavasta palvelusta voi luoda ja lähettää laskun saman tien paikan päällä kännykällä. Näin saatavien kierto nopeutuu huomattavasti, kun lasku on tehty ja laitettu eteenpäin välittömästi työsuorituksen tai toimituksen jälkeen, Kähkönen kertoo.

Accountor Easy -palvelua kehitetään jatkuvasti, ja asiakkaiden toiveet huomioidaan tässä työssä. Nykyisten toimintojen rinnalle on tulossa mm. helppokäyttöinen tapa toimittaa kuitit kirjanpitoon. Asiakkailla on aina käytössään Accountor Easy -palvelun uusin versio, ilman erillisiä päivityksiä ja lisäasennuksia. Ohjelmisto on saatavilla suomen-, ruotsin ja englanninkielisenä.

5 hyvää syytä helpottaa talouden hallintaasi Easysti:

1. Huolettomuus: yrityksesi ajankohtainen taloudellinen tilanne nähtävillä aina. Helppokäyttöinen raportointityökalu. Huolehdimme puolestasi ohjelmiston päivityksistä.  

2. Nopeus: unohda postitus, skannailu ja mapitus. Pääset tarvittaessa myös selaamaan vanhoja laskuja helposti.

3. Kustannustehokkuus: ohjelmiston osalta maksat vain todellisesta käytöstä.

4. Modernius: myyntilaskun laatiminen ja ostolaskun maksaminen onnistuu missä ja milloin vain, ja kirjanpitäjäsi on aina yhtä ajan tasalla kuin sinäkin. Accountorin Extranetin avulla kommunikoit helposti kirjanpitäjän kanssa.

5. Helppous: Säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Pelkkä verkkoyhteys ja selain riittää. Ei ohjelmistoasennuksia tai päivitysilmoituksia. Käyttöönotto neljässä viikossa.