2017_11_01
Uutiset

Mikko Siivola Accountorin HR-liiketoimintojen johtoon

Mikko Siivola (35), on nimitetty 1.1.2018 alkaen Accountorin HR-liiketoimintojen johtajaksi vastuualueenaan sekä kotimainen että kansainvälinen HR-liiketoiminta. Tehtävää aiemmin yhdessä Mari Vuorteen kanssa johtanut Markku Pekkola siirtyy vuoden alusta konsernin organisaatiomuutosta tukeviin tehtäviin ja jää eläkkeelle vuoden 2018 aikana. Mari Vuorre keskittyy vuoden alusta alkaen tehtäväänsä konsernin Chief Competence Officerina ja HR-toiminnoista vastaavana johtajana, entistä laajemmilla vastuilla. Siivola toimii konsernin johtoryhmän jäsenenä ja raportoi COO Niklas Sonkinille.

-  HR-liiketoimintamme on erinomaisesti johdettu ja hoidettu, merkittävä kasvualue. Siinä yhdistyvät People First –ajattelumme, korkealaatuiset teknologiset ratkaisut sekä palveluosaamisemme, sanoo Accountor-konsernin COO ja varatoimitusjohtaja Niklas Sonkin. - Siksi onkin hienoa, että saamme ohjaimiin talon sisältä niin taitavan ja kokeneet johtajan, kuin Mikko Siivola.

Mikko Siivola toimii tällä hetkellä Accountor-konserniin kuuluvan Procountor Oy:n toimitusjohtajana sekä vastaa väliaikaisesti Accountorin SME-liiketoiminnoista.

Lisätietoja:

Niklas Sonkin, COO ja varatoimitusjohtaja Accountor Group, niklas.sonkin@accountor.fi, +358 44 410 3570

Lisää ajankohtaisia uutisia